Najaar VTM: 'Funnymals' met Chris Van den Durpel en Guga Baul

donderdag 22 augustus 2013

Wat als... dieren konden praten? Filmpjes uit de wondere dierenwereld gedubd worden naar een scenario van Dedsit, de makers van 'Tegen de Sterren Op'?

En Chris Van den Durpel en Guga Baul, Vlaanderens bekendste stemartiesten, voor het eerst samen de studio induiken om de dieren een stem te geven?

Dan krijg je 10 minuten puur entertainment voor de hele familie. Het gloednieuwe humoristische programma 'Funnymals' zorgt voor een vrolijke dagelijkse noot na 'VTM NIEUWS' en voor 'Familie', omstreeks 19.45 uur. En op zaterdag wordt het hele gezin na het avondnieuws vergast op een compilatie van 30 minuten én een blik in de studio. Daar zien we niet alleen Chris Van den Durpel en Guga Baul aan het werk, want zij krijgen elke week bekend vrouwelijk gezelschap om de stemmen van de vrouwelijke beestjes voor hun rekening te nemen. Zo kruipen onder andere Tine Embrechts en Clara Cleymans in een dierlijke huid.

Het concept van 'Funnymals' is even eenvoudig als grappig: filmpjes van wilde dieren te midden van hun natuurlijke omgeving, worden gedubt door de 2 rasechte stemimitatoren en hun vrouwelijke kompaan. Of hoe de doodgewone habitat van de beestjes, opeens verandert in een hilarisch tafereel...

'Funnymals'
Guga Baul is verheugd over deze eerste samenwerking met Van den Durpel: 'Chris was een grote inspiratiebron aan het begin van mijn loopbaan als stemmenimitator. Ik heb veel van hem geleerd maar heb nog nooit de eer gehad om samen te werken met hem. Ik ben dan ook erg blij dat we met 'Funnymals' aan ons eerste gezamenlijke project toe zijn', aldus Guga Baul.

En ook Chris Van den Durpel kijkt er naar uit om samen de studio in te duiken. 'We beschikken beiden over een breed stemmenpalet en dus is er veel mogelijk in de wondere dierenwereld van 'Funnymals'', klinkt het.

'Funnymals', vanaf maandag 26 augustus elke weekdag om 19.45 uur bij VTM. En op zaterdag een compilatie van de leukste momenten, eveneens om 19.45 uur.



Lees ook:
Najaar VTM, 2BE en Vitaya: volg het hier!

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
klaarvoornajaar

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers