Najaar op ZES: 'Scorpion', 'MacGyver' en 'Indiana Jones'

donderdag 22 augustus 2019

ZES blijft de verwachtingen overtreffen en is bij de kleine Vlaamse zenders uitgegroeid tot een vaste waarde die USA All Day hoog in het vaandel voert.

September begint meteen goed met nieuwe afleveringen van de topreeks 'Scorpion'. Ook in het derde seizoen lost O'Brien samen met zijn geniale vrienden complexe problemen op en redden ze zo talloze levens. Maar dat is niet de enige steengoede serie die ZES dit najaar te bieden heeft, want ook 'MacGyver' is terug met nieuwe afleveringen.


In oktober komen de vindingrijke ex-spion genaamd Angus MacGyver en zijn team terug naar het kleine scherm. MacGyver gebruikt zijn wetenschappelijke kennis en inventiviteit om uit allerlei haast uitzichtloze situaties te ontkomen.

Later, in december, is het nieuwe seizoen van 'Blindspot' te zien waarin Jane en het team van de FBI de gevaarlijkste criminelen op de hielen zitten.

ZES zet in september ook Indiana Jones in de spotlights. Vier woensdagen lang haalt Harrison Ford zijn hoed en zweep van onder het stof: 'Raiders of the Lost Ark', 'Indiana Jones and the Temple of Doom', 'Indiana Jones and the Last Crusade' en 'Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull' passeren de revue.

Traditiegetrouw zendt ZES ook dit jaar een hele week horrorfilms uit tijdens de herfstvakantie om alvast in Halloweenstemming te komen met titels als 'Wolves at the Door', 'The Conjuring' en 'Annabelle'.

'WWE Raw' en 'Smackdown' zijn ondertussen al oudgedienden op ZES maar zijn daarom niet minder geliefd. Ook het spektakelworstelen met een erg hoog USA-gehalte blijft een vaste waarde op woensdagavond.

Naar jaarlijkse gewoonte zet ZES dit najaar ook de meest uitzonderlijke televisieprestaties in the picture tijdens een uitgebreide samenvatting van 71ste editie van The Emmy Awards. Een avond vol glitter en glamour in ware USA-stijl komt zo opnieuw naar Vlaanderen.


Lees ook:
SBS gaat dit najaar voor een ideale mix
Wat staat er dit najaar op het programma bij VIER?
Najaar op VIJF: 'Monacovrouwen' en 'Celebs gaan Daten'

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers