Najaar MEDIALAAN: Vitaya & CAZ

donderdag 24 augustus 2017

Ook Vitaya en CAZ zitten boordevol plannen voor het najaar. We zetten de meest in het oog springende nieuwigheden op ene rijtje.

 


 

Vitaya

'Een Frisse Start met vtwonen'
Siegfried De Doncker helpt dit najaar koppels en gezinnen verhuizen bij Vitaya. Verhuizen is voor veel mensen een ingrijpende gebeurtenis, die heel wat keuzestress met zich meebrengt. Siegfried krijgt de hulp van stylisten en zussen Guillemine en Ozanne Mertens om alle mogelijke verhuisstress weg te halen. Wat vindt het gezin belangrijk in het nieuwe huis? Welke stijl hebben ze? Welke inrichting past het best bij hen? Siegfried, Guillemine en Ozanne steken de handen uit de mouwen en doen er alles aan om de nieuwe woning zo goed mogelijk in te richten.

Vitaya Movie Moments
De Vitaya Movie Moments zijn terug en maken de avonden in het najaar extra gezellig bij Vitaya. Met romantische tv-premières als 'The Age of Adaline' met 'Gossip Girl'-actrice Blake Lively en de Nederlandse acteur Michiel Huisman, 'She's Funny That Way' met Owen Wilson en Jennifer Aniston en 'Playing It Cool' met 'Captain America'-acteur Chris Evans. Ook romantische klassiekers als 'Four Weddings and a Funeral', 'Burlesque', 'Charlie St. Cloud', 'The Wedding Date', 'Sweet Home Alabama' en 'Sleepless in Seattle' ontbreken dit najaar niet.

Vanaf woensdag 30 augustus, wekelijks.

Medical Sunday
Dit najaar legt Vitaya op zondag opnieuw de focus op medische zorg in Medical Sunday. In de docureeks 'Ambulance' krijgt de Vitaya-kijker een blik achter de schermen bij de grootste ambulancedienst van Groot-Brittannië in Londen. In het tweede seizoen van 'Helicopter ER' wordt het leven van dokters, ambulanciers en piloten van de Yorkshire Luchtambulance blootgelegd. Gregg Wallace en Chris Bavin leren families in 'Eat Well for Less' hoe ze gezonder kunnen eten zonder meer geld uit te geven. Als laatste volgt 'Transgender Diaries' de jongste transgenders in Engeland en Amerika en hun families tijdens hun levensbelangrijke beslissing om van geslacht te wisselen.

Vitaya Investigates
Vitaya Investigates is dit najaar terug met een nieuwe portie crime. De Nederlandse misdaadjournalist Kees van der Spek onderzoekt in 'Moord of Zelfmoord' cases die door de politie als zelfmoord bestempeld zijn, maar waarbij de familie aan deze conclusie twijfelt. In het tweede seizoen van de docureeks 'Killer Women' trekt Piers Morgan door de zuidelijke staten van Amerika om de meest beruchte vrouwelijke moordenaars te ontmoeten. En in de docureeks 'Break Free' krijgen jonge reizigers, die tijdens hun avontuur in het buitenland om het leven kwamen, een eerbetoon.

Vanaf dinsdag 29 augustus om 20.35 uur.

'This Is Us' (later dit najaar)
18 miljoen mensen op de wereld delen dezelfde verjaardag. 'This Is Us' vertelt het verhaal van drie van hen. Kate vecht al van kinds af aan met overtollige kilo’s en slentert door het leven met een gigantisch minderwaardigheidscomplex. Randall is een succesvolle zakenman die als donkere jongen opgroeide in een blank gezin. Kevin is een hunk uit een populaire sitcom die van de ene vrouw naar de andere fladdert. Op hun 36ste verjaardag nemen ze elk een radicale beslissing.

'Disney Fairy Tale Weddings' (later dit najaar)
In 'Disney Fairy Tale Weddings' krijgt de Vitaya-kijker dit najaar een unieke blik achter de schermen van uitzonderlijke aanzoeken en magische huwelijken in verschillende Disney-pretparken over de hele wereld.

CAZ

Elke dag filmklassiekers
De beste filmklassiekers, elke dag opnieuw. Dat is dit najaar niet anders bij CAZ. Zo staan kaskrakers 'Planet of the Apes', 'Spartacus', 'The Deer Hunter', 'A Few Good Men' en 'Monty Python's The Meaning of Life' op het programma. Ook komedies 'Johnny English' en 'Coming to America' en de legendarische thriller 'The Silence of the Lambs' met sterren Jodie Foster en Anthony Hopkins zullen ongetwijfeld gesmaakt worden door de CAZ-kijker.

Iconische filmreeksen
Iconische filmreeksen krijgen dit najaar een ereplaats bij CAZ met 'The Godfather'-trilogie, de 'Predator'-sequel en het repertoire van de Britse filmregisseur en legende Alfred Hitchcock met zijn filmtoppers als 'The Birds', 'Vertigo', 'Rear Window' en 'Psycho'.

Legendarische misdaadfilms
Dit najaar passeren er ook heel wat legendarische misdaadfilms bij CAZ. Dat gaat van de Quentin Tarantino-film 'Pulp Fiction', misdaaddrama's 'The Usual Suspects', 'The Untouchables' en 'Scarface', thriller 'Natural Born Killers' tot de actiethriller 'From Dusk Till Dawn' van regisseur Robert Rodriguez.

Grootste actiehelden
CAZ brengt dit najaar een ode aan actiehelden Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Jean-Claude Van Damme en Wesley Snipes met films als 'Conan The Barbarian', 'Rambo', 'Bloodsport' en 'Money Train' waarin deze iconische acteurs de hoofdrol vertolken.


Lees ook:
Najaar MEDIALAAN: het menu van VTM
Najaar MEDIALAAN: nieuwe series op Q2

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers