Najaar Discovery Channel: voor het eerst Vlaams talent

woensdag 7 oktober 2015

Discovery Channel is de mannenzender bij uitstek, de meest selectieve zender gericht op de doelgroep mannen 18-44. De zender is wereldwijd marktleider in non-fictie, voedt de nieuwsgierigheid en zet bijzondere mensen in de kijker die van ontdekken hun levenswerk maken.

Het gaat hier over personen die grenzen verleggen, onvoorstelbare uitvindingen doen, levens veranderen en mijlpalen markeren in onze geschiedenis.


Arno Flapper van Discovery Channel is heel tevreden met het succes van de zender. 'Het is een non-fictie zender die zeer meeslepende verhalen brengt van mensen die veel verder gaan dan de anderen en dit met eindeloze passie en grote vakkennis. Wij zijn altijd graag de eersten met een bepaald verhaal', zegt Arno, 'en als wij dat niet zijn proberen we het toch anders en beter te brengen.'

Het is ook een feit dat Discovery Channel een volwassen zender aan het worden is met een heel overzichtelijk schema. De zender wil dan ook op de ingeslagen weg verder gaan en tevens nog andere dingen brengen. Discovery Channel gaat zelfs voor de eerste maal een fictiereeks brengen.

Vanaf volgende week komt ook het eerste Vlaamse talent op de buis. Maxime De Winne doet het presentatiewerk van 'You Have Been Warned', een programma met de meest bizarre clips van bizarre experimenten, een parade van waanzinnige dingen.

Maxime De Winne is acteur ('Familie', 'Thuis'), theatermaker en presentator en 'You Have Been Warned' was voor hem een leuke, grappige soms ruige ervaring met bizarre experimenten, een parade van waanzinnige dingen. 'Ik ben een soort dj', zegt hij, 'die filmpjes vol huis-, tuin- en keukenwaaghalzerij aan elkaar praat.'

'You Have Been Warned' komt vanaf 23 oktober op de buis bij Discovery Channel.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
DiscoveryChannel

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers