Metejoor is de nieuwe coach in 'The Voice Kids'

donderdag 16 december 2021

Het gaat hard voor Joris van Rossem, beter bekend als Metejoor. Niet alleen als zanger maar ook op tv. Na het VTM-programma 'Een Echte Job' en de Play4-wedstrijd 'Dancing With The Stars' wordt hij in 2022 ook coach in 'The Voice Kids'.


Als ziekenhuispersoneel in 'Een Echte Job' en danser in 'Dancing With The Stars'. Het zijn drukke tijdens voor Metejoor. Daar komt in 2022 ook 'The Voice Kids' bij waar hij als coach op zoek gaat naar nieuw, jong muzikaal talent.

Of hij de enige nieuwe coach is, is nog niet bekend. Metejoor bleef vanmorgen discreet in de ochtendshow van Qmusic. Hij kijkt wel uit naar zijn nieuw rol: 'Ik ben zeker dat het een fantastische tijd wordt. We maken herinneringen voor het leven', aldus Metejoor. Het nieuwe seizoen van 'The Voice Kids' komt volgend jaar op VTM.Lees ook:
Frances Lefebure, Jonas Van Geel, Stefaan Degand, Nora Gharib en Metejoor ruilen spotlights in voor 'Een Echte Job'
Zanger Metejoor gaat meedoen aan 'Dancing with the Stars'

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX)

Het thema is 'oost west, thuis best'. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Hopelijk schieten de kandidaten niet uit hun slof tijdens de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het thema sluiten we af met een 'bak je droomhuis'-spektakelstuk.

'Heel Holland Bakt', om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers