Metejoor en Jaap Reesema droppen eerste duet én muzikaal hoogstandje uit het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek'

dinsdag 14 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Aan grote namen geen gebrek in het nieuwe seizoen van 'Liefde voor Muziek' dat op dinsdag 4 april van start gaat bij VTM. En dan werken de artiesten nog eens samen ook.

Niemand minder dan Metejoor en Jaap Reesema sloegen de handen in elkaar en dompelden de oorwurm '10.000 Luchtballonnen' van K3 om tot een zachte en meeslepende cover. Het duo dropte het resultaat van hun muzikale kruisbestuiving zonet in primeur bij Qmusic-dj’s Maarten en Dorothee. 'Ik hou van duetten dus ik dacht, we doen er meteen eentje in 'Liefde voor Muziek'. Ik kijk oprecht op naar Jaap. Het was puur genieten om dit nummer samen te zingen', vertelde een emotionele Metejoor. 'Ik krijg meteen flashbacks naar de opnames. Als we nog maar naar elkaar keken, kregen we altijd de slappe lach. Het was echt heel bijzonder om samen muziek te maken in Spanje', vult Jaap aan.


Bekijk de song '10.000 Luchtballonnen' van Metejoor & Jaap hier:


Naast Metejoor en Jaap Reesema zorgen ook DAAN, K3, Portland, Stef Bos en Günther Neefs binnenkort voor vocale vonken in 'Liefde voor Muziek'. Kijkers mogen zich verwachten aan een mix van contrasterende muziekgenres, pure emoties en gloednieuwe covers die een diepe indruk nalaten…

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers