Meer dan 14.000 inschrijvingen voor 'De Mol'

dinsdag 4 juni 2019

'De Mol' van VIER zet alweer een nieuw record neer. Maar liefst 14.021 mensen willen meedoen aan het nieuwe seizoen van 'De Mol'. Presentator Gilles De Coster maakte dat cijfer zelf bekend via zijn Instagram-account.

Wie zich alsnog wil inschrijven, is eraan voor de moeite. De inschrijvingsperiode is definitief afgesloten. Nu zullen de makers van 'De Mol' stilaan aan de voorbereidingen beginnen en een definitieve kandidatenselectie maken.


Bij de eerste kandidatenselectie in 2015, na de herlancering van het succesformat door VIER, werden er zo’n 3000 kandidaturen ingediend. In 2017 waren er dat er goed 10.000 en vorig jaar schreven 11.000 Vlamingen zich in. Naar verwachting zal 'De Mol' weer op VIER te zien zijn in het voorjaar van 2020. Waar deze editie zal worden opgenomen, wordt eveneens later bekendgemaakt.

Bron: Het Nieuwsblad

DOSSIER: 'De Mol' op VIER

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers