Matt pakt 15.000 euro en vertrekt uit 'Big Brother': 'Perfecte keuze, nul spijt'

dinsdag 16 maart 2021

Het bommetje van 'Big Brother' zorgt voor ophef in het huis. Bewoner Matt bevestigde vanmorgen op Instagram dat hij eieren voor zijn geld koos. Hij vertrok gisteren met 15.000 euro uit de groepspot. 'Nul spijt', klinkt het nu.

Maandag kregen de bewoners in het 'Big Brother'-huis de optie om het huis te verlaten en naar huis te gaan met 15.000 euro uit de groepspot. Op social media ging al snel rond dat Matt zonder verpinken inging op het aanbod van 'Big Brother'. Dat is nu ook bevestigd. De jonge Matt is ondertussen terug thuis: zonder spijt, met een nieuwe kapsel maar vooral 15.000 euro rijker.


'Beetje spijt in het begin, want ik wilde het huis niet uitgaan. Het was zo'n toffe ervaring. Maar goed. Nu ik geland ben, denk ik dat het de perfecte keuze is. Ik heb een mooi avontuur meegemaakt én ook nog wat prijzengeld meegepakt. Best of both worlds. Voor mij is dit de beste keuze. Nul spijt', aldus Matt.

Matt toont ook dat de overgebleven bewoners al zijn videoboodschap zagen. Hoe dit in het huis onthaald wordt, kan je vanavond volgen in 'Big Brother' op Play4 of RTL5.

Meer nieuws? Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Waarzegster Jill doet straffe uitspraken in 'Big Brother'-huis: 'Julie gaat donderdag naar huis!'
Bommetje in 'Big Brother': meteen het huis verlaten met geld uit de groepspot of blijven?
Kijker nomineert en stemt Zoey 'Big Brother' huis uit
Peter Van de Veire onthult een geheim over 'Big Brother': 'Mag ik dit wel zeggen?'
'Big Brother' geeft de macht uit handen
Mike is de zevende afvaller van 'Big Brother'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers