Massimo D'Amario is de nieuwe MD van Eleven Sports België

dinsdag 19 juli 2022

Massimo D'Amario (50) wordt de nieuwe Managing Director van Eleven Sports België en Luxemburg. Hij volgt Guillaume Collard op die onlangs de overstap maakte naar RTL België.

HQElevenSportsGroup benoemde zopas Massimo D’Amario tot de nieuwe Managing Director van Eleven Sports voor België en Luxemburg. Massimo D’Amario vervangt met onmiddellijke ingang Guillaume Collard als Managing Director van Eleven Sports NV en als CEO van 12th Player, de joint venture tussen Eleven Sports en Mediapro die de rechten van de Jupiler Pro League exploiteert.


Massimo D’Amario vervoegde de Eleven-familie in 2019, aan de vooravond van de tender voor de de rechten van de Jupiler Pro League. Voorheen was hij Managing Director van Proximus Mediahouse (PMH).

Massimo vervulde bij Eleven gedurende twee jaar de rol van Head of Business Development, vorig jaar werd hij benoemd tot Head of Acquisitions (mediarechten) van de Eleven Sports Group. Maar in die hoedanigheid bleef hij ook volledige ondersteuning bieden aan de ontwikkeling van de Eleven-business in België en Luxemburg.

Massimo D’Amario: 'Ik ben heel gelukkig en dankbaar dat ik de kans krijg het Belgische team te leiden. Ik weet hoeveel geluk ik heb om deze verantwoordelijkheid op te mogen nemen, gesteund door zo’n briljant team. Onze Belgische business heeft heel stevige fundamenten en de bakens zijn uitgezet om te blijven groeien, om nog gerichter ten dienste te staan van fans en partners. Ik dank het management van Eleven Sports Group voor het vertrouwen en Guillaume Collard voor het ongelooflijke nalatenschap: sterke funderingen, een performant team en een duidelijk plan voor de toekomst.'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers