'Masked Single' van 'Hotel Romantiek' is 'Familie'-icoon Jacky Lafon

maandag 29 januari 2024
Foto: VRT1 - © VRT 2024

Van een verrassing gesproken! Niemand minder dan 'Familie'-icoon Jacky Lafon dook op als 'The Masked Single'. Net als de 24 andere kandidaten zoekt zij naar een nieuwe liefde.

De komst van de 77-jarige actrice is een verrassing voor de groep. Aan VRTNWS laten de makers van 'Hotel Romantiek' weten dat Lafon de hele castingprocedure meedeed zoals elke andere kandidaat. Aanleiding voor haar deelname was een uitspraak van Jacky vorig jaar in het Radio2-programma 'Goeiemorgen, morgen'. Daar vertelde ze dat ze een avontuur als 'Hotel Romantiek' wel zag zitten.

De bekendheid van Lafon speelde niet mee voor de makers. 'We kozen ze wel omdat ze als 65-plusser op zoek is naar de liefde, net zoals de andere kandidaten.

Bekijk hieronder hoe Jacky Lafon ontmaskerd wordt als 'Masked Single' in 'Hotel Romantiek':TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS6 logo

Marjolein woont in een villa met zwembad op het Spaanse eiland Ibiza. Ze is trainer, spreker en auteur. Ze leert mensen door optimaal gebruik van hun bewustzijn 'hun mooiste leven te leven'. Het ontbreekt Marjolein aan niets, maar ze kent ook de andere kant van de medaille. In 2011 vluchtte ze van haar ex-man, die haar fysiek en mentaal mishandelde. Marjolein belandde met haar kinderen op straat, maar wist zich terug te vechten en uiteindelijk vier succesvolle bedrijven op te richten. Alleenstaande moeder Monique Molenberg heeft het iets minder goed voor elkaar. Ze werkte elf jaar in de zorg, maar nadat ze werd mishandeld door haar ex-partner, raakte ze haar baan kwijt en belandde ze in de schulden. Nu, vijf jaar later, zijn de schulden bijna afgelost, maar het gezin moet wekelijks zien rond te komen van vijftig euro per week en is aangewezen op een 'voedselkast'.

'Steenrijk, Straatarm', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers