'Marble Mania' tovert elke zaterdagavond om tot een gezellig familiemoment vol spannend knikkerplezier

woensdag 2 februari 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Een gezellige familieavond vol spanning, sensatie en knikkerplezier voor het hele gezin, met Kürt Rogiers als presentator en voorzien van hilarische commentaar door Kamal Kharmach.

Vanaf 12 februari om 20.25 uur tovert VTM met 'Marble Mania' ook de zaterdagavond om tot een gezellig familiemoment. In de gloednieuwe spelshow nemen telkens drie bekende Vlamingen het tegen elkaar op in zenuwslopende rondes op de meest indrukwekkende knikkerbanen. Alles begint bij de behendigheidsbanen waarbij de kandidaten zo goed mogelijk trachten te mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgen de spectaculaire geluksbanen en tot slot de uiteindelijke grote finaleronde.


'Ik ben heel blij dat ik na 'Lego Masters' en 'K2 zoekt K3' opnieuw een programma mag presenteren waarvan ik weet dat het hele gezin, van de kleine kids tot opa, er met heel veel plezier samen naar zal kijken', vertelt Kürt. Ook Kamal is razend enthousiast: 'Als kind was ik een fervente knikkeraar, en de beste van de wijk. Dus keek ik al naar de Nederlandse 'Marble Mania'. Om nu onze eigen knikkershow te voorzien van commentaar, maakt de 8-jarige Kamal in mij dolgelukkig!'

'Marble Mania' opent het knikkerseizoen met niemand minder dan Hanne, Marthe en Julia van K3 die tegen elkaar strijden om de titel van knikkerkampioen. Later doen ook drie bekende chefs, radio-dj’s, soapacteurs, spelers bij de nationale ploegen en topsportsters hun uiterste best om de eerste plaats te veroveren.

De kijkers thuis kunnen het spel virtueel meespelen met de 'Marble Mania'-app en ook in real life, door hun eigen heuse knikkerbaan te ontwerpen op een creatieve manier. Bovendien kan de meest oplettende kijker een mooie geldprijs winnen als hij of zij de Gouden Knikker spot tijdens de rondes op de spectaculaire geluksbanen.

'Marble Mania', vanaf zaterdag 12 februari om 20.25 uur bij VTM en ook op VTM GO.


Lees ook:
Kürt Rogiers presenteert spectaculaire knikkershow 'Marble Mania' bij VTM

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX)

Het thema is 'oost west, thuis best'. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Hopelijk schieten de kandidaten niet uit hun slof tijdens de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het thema sluiten we af met een 'bak je droomhuis'-spektakelstuk.

'Heel Holland Bakt', om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers