Maak kennis met jouw 'Slechtste Beste Vriendinnen': Zita, Sally en Michellen op Play4

woensdag 22 december 2021

Vanaf maandag 3 januari kan je op Play4 genieten van 'Mijn Slechtste Beste Vriendin', een dagelijkse comedy soap over cassante vriendschappen, relaties en de queestes van het leven.

Centraal in de reeks staat de vriendschap tussen zes vrouwen wiens leven draait rond reclamebureau ‘Callier & Starck’: sarcastische artiestenmanager Sally (Eva Van der Gucht), receptioniste Michelle (Maaike Cafmeyer), accountmanager Zita (Kim Hertogs), ‘De Zwaan’ Helena (Charlotte Anne Bongaerts), egocentrische soapactrice Molly (Ella-June Henrard) & mysterieuze serveuse Nikki (Clara Cleymans).


Eva Van der Gucht: artiestenmanager Sally Ball
Eva Van der Gucht vertolkt de rol van Sally Ball, een sarcastische artiestenmanager. Sally is niet op haar mond gevallen en zegt telkens waar het op staat. Iets wat beste vrienden doen, toch? Ze komt terecht bij reclamebureau Callier & Starck als manager van de egocentrische soapactrice Molly Herman, tevens ook haar halfzus.

Maaike Cafmeyer: receptioniste Michelle Klein
Maaike Cafmeyer vertolkt de rol van Michelle Klein, de toegewijde receptioniste van Callier & Starck. Michelle is het soort vriendin waar je altijd op kan rekenen, ze biedt haar hulp graag aan. Een feestje organiseren? Michelle to the rescue! Al heeft ze soms haar twijfels of al dat harde labeur wel geapprecieerd wordt… Verzot op David Hasselhoff, verslaafd aan haar wit wijntje in Bar Barree.

Kim Hertogs: accountmanager Zita Scheepers
Zita Scheepers (Kim Hertogs) is accountmanager bij Callier & Starck, het bedrijf dat mede gerund wordt door haar man Henry. Tussen het binnenhalen van nieuwe potentiële klanten probeert Zita ook haar relatie te redden. Henry daarentegen lijkt vooral oog te hebben voor iemand anders...

Ella-June Henrard: soapactrice Molly Herman
Molly Herman, vertolkt door Ella-June Henrard, is een egocentrische actrice uit de soap 'Alles Komt Terug'. Molly houdt van een stevige portie drama en is de minnares van Henry. Maar als het van haar afhing, zou ze dat liever anders zien.

Charlotte Anne Bongaerts: 'De Zwaan' Helena Roosenbergh
Wanneer de relatie van Henry en Zita wankelt, duikt plots stewardess Helena op. Door de vriendinnen ook 'De Zwaan' genoemd: Helena lijkt het soort vrouw dat alles voor elkaar heeft. Iemand die aan de oppervlakte zo sierlijk en elegant lijkt, maar zich onder water kapot trappelt zoals een zwaan. Volgens de vriendinnen kan niemand zo perfect zijn. Of wel?

Clara Cleymans: barvrouw Nikki Van Buren
Clara Cleymans vertolkt de rol van mysterieuze barvrouw Nikki Van Buren. Naast het delen van lief en leed, geheimen en de nodige portie drama – houden de vrouwen vooral van hun dagelijks wijntje in Bar Barree.

'Mijn Slechtste Beste Vriendin', vanaf 3 januari van maandag tot donderdag op Play4.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers