Maak kennis met het vernieuwde Canvas

dinsdag 11 augustus 2015

Dinsdag 11 augustus heeft netmanager Paul Peyskens samen met een aantal programmamakers het vernieuwde Canvas voorgesteld aan de pers.

Hij benadrukte dat Canvas de referentie wil zijn in de duiding over vijf kerndomeinen: nationale en internationale politiek, kunst en cultuur, wetenschappen, economie en ondernemen, en sport.


Daarnaast wil Canvas een alternatief bieden op het gebied van fictie en ontspanning, en toonaangevend zijn met zijn beeldvoering. Canvas is een venster op de wereld, zowel dichtbij als veraf, en kan worden beleefd op drie platformen: televisie, digitaal en evenementen.

Dinsdag ging het in eerste instantie over het televisieaanbod. De twee andere pijlers komen respectievelijk aan bod bij de lancering van de nieuwe website en in de loop van het najaar.

Meer informatie over het aanbod lees je hier later vandaag. Wie al wil kennis maken met enkele nieuwe programma's kan surfen naar http://www.canvasvernieuwt.be.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
Canvastv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Het leven van Jelmer (21) wordt geportretteerd. Hij raakte onder invloed van xtc oververhit op het Amsterdam Dance Event. Samen met familie en vrienden blikken we terug op zijn bijzondere leven.

'Van de Wereld', om 21.20 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers