Luk Alloo op stap met schoonvader Will Tura

woensdag 23 augustus 2017

Luk Alloo is voor VTM aan het werken aan een nieuw seizoen van zijn portrettenreeks 'Alloo Bij'. Eén van de mensen die hij in het nieuwe tv-seizoen zal volgen is... zijn schoonvader Will Tura.

Alloo is al jaren getrouwd met Sandy, de dochter van Will Tura. Voor een nieuwe reeks 'Alloo Bij' zal hij nu ook zijn schoonvader met de camera volgen en hem meevoeren naar plekken die in zijn jeugd en leven belangrijk voor hem zijn geweest. Alloo zegt dat hij, hoewel het om iemand gaat die hij persoonlijk erg goed kent, zijn objectivitieit perfect kan bewaren. 'Ik volg de agenda van Will, we hebben een paar goede babbels over het leven', zo zegt hij in Het Nieuwsblad.


Luk Alloo is ook dit seizoen haast onafgebroken op het VTM-scherm te zienj. Hij begint dit najaar met de nieuwe reeks 'Alloo in de Nacht' waarbij hij mensen portretteert die vooral 's nachts actief zijn. Daarna komt er een nieuw seizoen van 'Alloo bij de Wegpolitie'. Het derde seizoen van 'Alloo Bij' is voorzien voor het voorjaar van volgend jaar.

Bron: nieuwsblad.be

Volg TVvisie ook op Instagram!

DOSSIER: Najaar 2017: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
alloo

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers