Luc Appermont presenteert nieuw seizoen van 'Vroeger of Later?'

donderdag 14 november 2013

Vanaf zaterdag 7 december is 'Vroeger of Later?' terug van weggeweest, met achttien topgasten, een nieuw decor en Luc Appermont als onnavolgbare quizmaster.

In de gerestylede spelrondes blikt Luc samen met een wisselend panel van drie straffe bekende kandidaten terug op iconische televisiefragmenten en liedjes en figuren uit het recente en minder recente verleden.


'Vroeger of Later?' is terug. En hoe! In een nieuw strak decor strijden achttien topgasten uit de showbizz voor een plaatsje in de finale en de nu al felbegeerde trofee Piek Nostalgiek. Regi, Guga Baul, Gert Verhulst, Karen Damen, Saartje Vandendriessche, Bart Peeters, Niels Destadbader, Frieda Van Wijck, Kurt Rogiers, Kelly Pfaff, Evi Hanssen, Jacques Vermeire, Jan Verheyen, Stan Van Samang, Eline De Munck, Margriet Hermans, Walter Baele en Showbizz Bart duiken in de gerestylede spelrondes en graven diep in hun kennis maar bovenal hun herinnering.

In het nieuwe seizoen worden iconische televisiefragmenten, bekende liedjes, wereldberoemde moves en internationale films op de kandidaten en kijkers losgelaten. Het 'Vroeger of Later?'-dansteam staat garant voor een stevige portie showbizz en ook iconische Vlaamse artiesten passeren de revue. Meespelen doen de kandidaten nog steeds door te antwoorden met 'vroeger' of 'later'. De gastheer is ook dit seizoen de grand cru van de presentatoren, Luc Appermont.

Het panel
De kandidaten die Luc Appermont over de vloer krijgt, zijn niet de minsten. Eén voor een demonstreren zij vanaf 7 december hun kennis over de populaire cultuur van vroeger en nu. De kandidaten van aflevering 1 zijn: Evi Hanssen, Niels Destadsbader, Frieda Van Wijck.

'Vroeger of Later?', vanaf zaterdag 7 december om 21.25 uur op Eén.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers