Louis Talpe staat klaar voor 'Eeuwige Roem' op VIER

zondag 28 augustus 2016

Echte helden, van kinds af aan klaargestoomd voor daden waar een hele natie stil van wordt. Zij gaan voor méér dan de overwinning. Zij gaan voor 'Eeuwige Roem'.

Aagje Vanwalleghem, Hanna Mariën, Bart Wellens, Elke Clijsters, Nick Nuyens, Wesley Sonck, Kevin Van der Perren, Sugar Jackson, Branko Strupar, Charlotte De Vos, Heidi Rakels en Ludo Philippaerts. Deze twaalf voormalige topsporters trekken naar het avontuurlijke Kroatië en strijden met gelijke wapens tegen elkaar in een resem disciplines.


De ex-sportmannen en vrouwen hebben een indrukwekkend palmares opgebouwd doorheen de jaren. Hun heel verschillende kwaliteiten van topsporter worden nu onder leiding van Louis Talpe in dezelfde weegschaal gegooid. Welke sporter is de beste strateeg? En wie is er fysiek onoverwinnelijk? Wie maakt kans op 'Eeuwige Roem'?

'Eeuwige Roem', vanaf 29 augustus elke maandag om 20.35 uur op VIER.

DOSSIER: Najaar 2016: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
eeuwigeroem

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers