'Los Het Op' is terug! Linde Merckpoel en volger Ties maken samen live valentijnsspecial

woensdag 14 februari 2024
Foto: VRT MAX - © VRT 2024

Laten we eerlijk zijn, niet alles wat zich tussen onze lakens afspeelt is altijd geil en heerlijk. Soms is seks slecht en vaak doet het zelfs pijn. Maar da's niet meteen iets wat je zomaar vertelt... Da's exact het probleem van Ties, waar Linde Merckpoel vandaag nog mee aan de slag gaat voor haar nieuwe reeks afleveringen van 'Los Het Op'.

Dat doet ze met een live valentijnsspecial op Studio Brussel.


Linde lost het op
Vanaf dinsdag 20 februari gaat Linde met haar tomeloos enthousiasme én met haar online community opnieuw de uitdaging aan om zo veel mogelijk grote en kleine problemen op te lossen. Voor volger Ties springt ze vanavond al in de bres, met een valentijnsspecial over pijnlijke seks, live op Studio Brussel.

Pijn, stress en méér pijn
Ties is een van Lindes volgers en worstelde jarenlang met pijnlijke seks. Het lukte haar niet om te genieten in bed. Ze had pijn, kreeg stress, en daardoor alleen nog maar méér pijn. Bovendien leek ze de enige met dit probleem en voelde ze zich daardoor heel eenzaam. Ze ging langs bij gynaecologen en seksuologen, maar niets leek haar vooruit te helpen. Ties zat vast.

Na lang zoeken heeft Ties ondertussen haar oplossing gevonden. Maar ze bleef zitten met dat gevoel: waarom wordt er zo weinig gepraat over pijnlijke seks? Dat probleem stuurde ze door naar Linde Merckpoel en Los het op.

Linde Merckpoel: 'Toen Ties mij voor het eerst vertelde over haar probleem was ik heel erg onder de indruk van haar eerlijkheid. Het is kei-tof om te vertellen over al je geniale seksverhalen, maar net zo belangrijk om te kunnen praten over wat er mis gaat in bed. Of wat er beter kan. Zéker als je pijn hebt! Het leek mij een prachtig idee om, samen met Ties en de luisteraars van Studio Brussel, een radiouitzending te maken over die imperfecte pijnlijke seks. Alle verhalen of oplossingen over pijnlijke seks zijn welkom vanavond! Binnenkort verschijnt de video op VRT MAX.'

'Los Het Op' is terug
Ook dit seizoen gaat Linde Merckpoel in de VRT MAX-reeks 'Los Het Op' elke week aan de slag met het probleem van een volger. Haar missie? Samen met haar online community grote en kleine problemen doen verdwijnen. Wat kan je bijvoorbeeld doen als al je kamerplanten dood gaan? Of als je de Taylor Swift-hype niet begrijpt? En dik is toch gewoon dik oké?

In het wekelijks radioprogramma 'Los Het Op' gaat Linde ook samen met de Studio Brussel-luisteraars de uitdaging aan om zo veel mogelijk problemen op te lossen. Je hoort en ziet alle problemen en oplossingen vanaf dinsdag 20 februari op VRT MAX (elke dinsdag) en op Studio Brussel (elke vrijdag).

'Los Het Op Valentijnsspecial', vanavond van 22.00 uur tot middernacht op Studio Brussel.
'Los Het Op', vanaf dinsdag 20 februari op VRT MAX.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Code van Coppens' (SBS6)

Jamie en Steven Kazán mogen net als Donnie en Ammar op audiëntie bij de koning. Zijne majesteit ligt op sterven en ze moeten zijn nog kloppende hart zo snel mogelijk naar de hut van een medicijnman brengen. Onderweg besturen ze zelf een vliegtuig, maar ze komen tijdens een turbulente vlucht al snel in de problemen. Komen ze ongedeerd uit de jungle? Blijft het hart van de koning kloppen én worden ze de grote redders van het koninkrijk?
'Code van Coppens', om 20.30 uur op SBS6.

Dossiers