'Lili en Marleen' vanaf zondag terug op VTM

zaterdag 31 augustus 2019

Voor de fans van 'Lili en Marleen' was het deze zomer genieten. Ondertussen is 'Familie' terug en moeten ze hun favoriete sitcom al een week missen. Maar niet getreurd, VTM pikt de draad zondag weer op.

Veel mensen hebben deze zomer genoten van 'Lili en Marleen'. Nu 'Familie' terug is van vakantie zijn de dagelijkse herhamingen gestopt, maar vanaf zondag zijn de Antwerpse publiekslievelingen terug. In een wekelijkse frequentie.


Zondag 1 september: Mister X
Rikki heeft groot nieuws. Hij heeft niet alleen werk, maar ook is de Lichttoren uitgekozen als locatie voor een speelfilm van een grote Duitse productiemaatschappij. Er zullen bovendien ter plaatse figuranten gerekruteerd worden. Dit laatste klinkt als muziek in de oren van Jef. Een sprekende rol is wel het minste waarop hij recht heeft. Vicky vindt dat Rikki eindelijk eens volwassen moet worden en een 'echte' job moet zoeken.

'Lili en Marleen', zondag 1 september om 19.55 uur op VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers