'Lili en Marleen' vanaf zondag terug op VTM

zaterdag 31 augustus 2019

Voor de fans van 'Lili en Marleen' was het deze zomer genieten. Ondertussen is 'Familie' terug en moeten ze hun favoriete sitcom al een week missen. Maar niet getreurd, VTM pikt de draad zondag weer op.

Veel mensen hebben deze zomer genoten van 'Lili en Marleen'. Nu 'Familie' terug is van vakantie zijn de dagelijkse herhamingen gestopt, maar vanaf zondag zijn de Antwerpse publiekslievelingen terug. In een wekelijkse frequentie.


Zondag 1 september: Mister X
Rikki heeft groot nieuws. Hij heeft niet alleen werk, maar ook is de Lichttoren uitgekozen als locatie voor een speelfilm van een grote Duitse productiemaatschappij. Er zullen bovendien ter plaatse figuranten gerekruteerd worden. Dit laatste klinkt als muziek in de oren van Jef. Een sprekende rol is wel het minste waarop hij recht heeft. Vicky vindt dat Rikki eindelijk eens volwassen moet worden en een 'echte' job moet zoeken.

'Lili en Marleen', zondag 1 september om 19.55 uur op VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland n melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers