'#LikeMe' vult vijf keer de Lotto Arena

dinsdag 15 oktober 2019

De populaire Ketnet-reeks '#LikeMe' heeft zijn vijf shows begin volgend jaar helemaal uitverkocht. Vorig jaar verraste de cast al met twee uitverkochte shows in de Lotto Arena.

Maar liefst 25.000 enthousiaste toeschouwers zullen in het weekend van 4 en 5 april 2020 de cast van '#LikeMe' kunnen bewonderen in de Lotto Arena. De pechvogels die geen ticket konden bemachtigen, kunnen zich inschrijven op de wachtlijst. De makers van het programma zijn momenteel volop op zoek naar een oplossing om bijkomende show(s) in te plannen.


'#LikeMe' gaat over de avonturen van een groep tieners in een middelbare school. In elke aflevering krijgen Nederlandstalige klassiekers een nieuw, hipper jasje aangemeten. Zo bevat de reeks bewerkingen van onder anderen 'Porselein' van Yasmine en 'Hoop Doet Leven' van Will Tura.

Bron: hln.be

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers