'#LikeMe' avant-premičre op 3, 4 en 5 januari in de bioscoop - VIDEO

woensdag 11 december 2019

Op 12 januari start op Ketnet de tweede reeks van '#LikeMe'. De vele fans kijken al maanden uit naar het vervolg van de muzikale Ketnet-reeks. En vandaag licht Ketnet al een tipje van de sluier op met de allereerste beelden van het tweede seizoen.

In de eerste beelden zijn al enkele nieuwe bekende namen te zien waaronder Slongs, Amaryllis Uitterlinden en Greet Rouffaer. Ook de jongerencast krijgt versterking van twee jonge talenten: Danny Dorland en Sali Haidara die de rol van Scott en Maria op zich zullen nemen.Het verhaal
De zomervakantie loopt op haar einde en iedereen maakt zich weer klaar voor een frisse start aan ‘t SAS in Antwerpen. Na het afgelopen, toch wel bewogen, schooljaar besloot Caro Timmers terug te verhuizen naar de Ardennen waar ze met haar vader Peter Timmers de draad terug probeert op te pikken. Dat blijkt zonder mama Kristel toch niet zo vanzelfsprekend te zijn. Ook in Antwerpen loopt niet alles zoals voorheen. Camille ondervindt nog elke dag de gevolgen van haar daden van vorig jaar en heeft haar plek afgestaan aan de nieuwe Queen Bee: Merel. Vindt Caro haar draai in de Ardennen en valt alles weer in de plooi in Antwerpen?

'#LikeMe' is een coproductie van Ketnet en Fabric Magic en zal te zien zijn vanaf 12 januari 2020 op Ketnet.

LEES OOK: Setbezoek '#LikeMe': 'Gigantisch succes nooit durven hopen' - FOTO'S

'#LikeMe' Avant-première
Op vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 januari kunnen de Ketnetters de eerste afleveringen van de gloednieuwe reeks in avant-première bekijken in aanwezigheid van de cast. En dit in verschillende Kinepolis-bioscopen  in Vlaanderen.

Vrijdag 3 januari: Antwerpen - Gent
Zaterdag 4 januari: Brugge – Kortrijk
Zondag 5 januari: Leuven – Hasselt

Meer informatie via Ketnet.be.


Lees ook:
Setbezoek '#LikeMe': 'Gigantisch succes nooit durven hopen' - FOTO'S

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers