Ligue 1 op lineaire kanalen van ElevenDAZN

vrijdag 11 augustus 2023

Vanaf het seizoen 2023-2024 is de Ligue 1 weer te bekijken op de lineaire kanalen van ElevenDAZN. Zo kunnen de voetbalfans opnieuw genieten van het Franse voetbal via de app van DAZN of via de ElevenDAZN-kanalen die beschikbaar zijn bij alle telecomoperatoren (Proximus , Telenet, Orange, VOO Sport World en Télésat).

De Ligue 1 zal niet alleen meer te bekijken zijn in de app van ElevenDAZN, maar zal ook opnieuw beschikbaar via alle bestaande sportplatformen in België. Dat goede nieuws is het gevolg van de distributieovereenkomst tussen ElevenDAZN en de Belgische operatoren Proximus, Telenet, VOO, Orange en Télésat.


De uitzendingen beginnen dit weekend met de eerste speeldag in de Franse competitie.

Massimo D’Amario, CEO Eleven/DAZN Belgium: 'Dankzij de distributieovereenkomst met alle distributieoperatoren in België maken we de Ligue 1 weer beschikbaar voor alle voetbalfans. Iedereen kan nu genieten van het Franse topvoetbal wanneer het hem of haar past, via onze app of via onze lineaire kanalen. Zo kunnen ze op ieder moment en op elke plek de echte ElevenDAZN-ervaring beleven.'

Volg de prestaties van onze landgenoten, van PSG, Marseille, Monaco, Lille, etc. een heel seizoen lang dankzij ElevenDAZN, dé nieuwe sportbestemming in België.

Op de eerste speeldag staan er meteen enkele interessante affiches op het programma. Het Stade de Reims van Will Still en ex-Unionkapitein Teddy Teuma staat oog in oog met Olympique de Marseille, terwijl het vernieuwde PSG aftrapt tegen Lorient.

Zaterdag 12 augustus
17.00 uur: Olympique de Marseille- Stade de Reims
21.00 uur: Paris Saint-Germain - Lorient

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers