Lelijke portretten en gevaarlijk stuntwerk in de eerste aflevering van 'Het Perfecte Plaatje'

vrijdag 19 april 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Normaal staan ze voor de lens, maar nu kruipen Astrid Coppens, Barbara Sarafian, Bie Baert, Filip Peeters, Ingeborg Sergeant, Joffrey Anane, Jonatan Medart en Julius Persoone voor één keer achter de lens.

Elke week zullen ze strijden voor hét perfecte plaatje en krijgen ze uitdagende opdrachten voorgeschoteld van de jury waardoor ze geregeld uit hun comfortzone zullen moeten treden, en dat is al meteen het geval in de eerste aflevering.


Astrid waagt zich aan de woeste zee voor 'Het Perfecte Plaatje': 'Ik was bang dat ik onthoofd zou worden.'


Voor hun eerste opdracht worden de kandidaten opgesplitst in duo's en krijgen ze de opdracht om een zo lelijk mogelijke portretfoto van elkaar te maken. Ingeborg twijfelt niet en smeert haar tanden in met houtskool, Bie ploft zich neer naast het toilet en Astrid, die zet haar tanden in een dode verse vis. Daarna proberen de kandidaten het hoofd boven water te houden als ze een wakeboarder moeten fotograferen met opspattend water. Voor de spectaculaire actiefoto trekken de fotografen zelf het water in, maar dat blijkt niet voor watjes te zijn als hun model rakelings langs hen scheurt.

'Het Perfecte Plaatje', vanaf zaterdag 20 april elke zaterdag om 21.15 uur op GoPlay en Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland én melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers