Legendarische serie 'Baywatch' krijgt deze zomer op ZES nieuw leven in HD

dinsdag 11 juni 2019

Het zomerweer laat voorlopig nog op zich wachten, maar ZES is de redder in nood: de hele zomer lang brengt de zender dé absolute tv-klassieker 'Baywatch' terug naar het kleine scherm na een deal met productiehuis Fremantle.

'Baywatch' kreeg daarvoor eerst een volledige high definition make-over. De in slow motion rennende strakke redderslijven in iconische rode zwemoutfits zijn vanaf nu dus in hoge resolutie te bewonderen. Ook de soundtrack kreeg een stevige moderne update. Vanaf maandag 24 juni kruipen o.a. David Hasselhoff en Pamela Anderson na 18 jaar opnieuw in de huid van een lifeguard en riskeren ze hun leven om de lokale bevolking en de toeristen veilig te houden op de zonovergoten stranden van Malibu. Voor pure nostalgie kan iedereen elke weekdag om 19.40 uur afstemmen op ZES voor een nieuwe aflevering. Na de uitzending op televisie is de aflevering ook telkens terug te vinden op ZEStv.be.


Internationale supersterren in hun jonge jaren
Met de lancering van 'Baywatch Remastered' zien de jongere versies van enkele internationale topacteurs en -actrices opnieuw het zonlicht. Mister Baywatch himself David Hasselhoff is de grote ster van de serie, die voor het eerst in 1989 op de buis te zien was. Later veroverde ook de rondborstige Pamela Anderson de harten van de 'Baywatch'-fans. Daarnaast zagen nog heel wat andere artiesten hun carrière beginnen aan de redderspost in California. Zo bracht Jason Momoa, ondertussen beter bekend als Khal Drogo uit 'Game of Thrones' of 'Aquaman', heel wat tijd door op het strand. En ook Carmen Electra trok eerst een badpak aan en sloot zich aan bij de cast.

Aflevering 1
Een visuitstapje draait uit op een heus drama wanneer de vissersboot kapseist. Mitch en zijn vriend Al moeten de passagiers zo snel mogelijk proberen te redden. Het gevaar loert om de hoek wanneer Craig een vrouw redt, die zich nadien wel erg vreemd gedraagt. En Mitch heeft er een nieuwe vijand bij na een bezoek aan de lokale beach club.

'Baywatch Remastered', vanaf maandag 24 juni elke werkdag om 19.40 uur op ZES.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders Halloween' (Videoland)

In deze speciale halloweeneditie zijn de missies en moorden bloediger dan ooit. De deelnemers schuwen geen enkel middel in de strijd om zoveel mogelijk zilver te verdienen. Lukt het de Getrouwen de Verraders op tijd te ontmaskeren?

'Videoland Première: De Verraders Halloween', om 23.06 uur op RTL 4.

Dossiers