Krijgt de comeback van 'Tien Om Te Zien' een vervolg bij VTM?

woensdag 25 augustus 2021

Groot feest, vanavond in Middelkerke. De crème de la crème van de Vlaamse showbizz is aanwezig op het Epernayplein voor de eenmalige comeback van 'Tien Om Te Zien'. In totaal meer dan 20 muzikale toppers met hun bekendste meezinger of recentste single. En dat wordt duidelijk gesmaakt!

Clouseau, 2 Fabiola, Bart Kaëll, Get Ready en Sam Gooris zijn maar enkele van de vertrouwde 'Tien Om Te Zien'-artiesten die Middelkerke in vuur en vlam zetten. Maar ook jongere artiesten zoals Camille Dhont, Suzan & Freek of Metejoor zijn aanwezig.

Maar liefst 5.000 toeschouwers, winnaars van wedstrijden, wonen het feestje bij. De presentatie is in handen van het iconische duo Willy Sommers en Anne De Baetzelier, maar ook jonge wolven Aaron Blommaert & Laura Tesoro praten de hits aan elkaar. En die laatste had nieuws. Bij HLN.be verklapte Laura Tesoro dat 'TOTZ' misschien ook in de toekomst nog terugkeert. 'Er wordt gefluisterd dat Aaron en ik morgen presenteren als er een vervolg komt, maar dat zien we dan nog wel', klonk het enigzins verrassend.

Of de uitspraak van Laura Tesoro een 'slip of the tongue' is of gewoon 'wishfull thinking', dat zal de toekomst uitwijzen. Eerste is er nog de uitzending van 'Tien Om Te Zien Live', woensdag 1 september op VTM.


'Tien Om Te Zien Live', woensdag 1 september om 20.35 uur op VTM. Check de tv-gids voor alle details!


Lees ook:
Dit zijn alle artiesten (én de uitzenddatum!) voor de comeback van 'Tien Om Te Zien'
Laura Tesoro en Aaron Blommaert presenteren 'Tien Om Te Zien' samen met Willy en Anne
De eerste namen voor 'Tien Om Te Zien' zijn bekend
VTM verrast met eenmalige terugkeer van 'Tien Om Te Zien' 'anno 2021'
'Tien Om Te Zien: De Zomer van 1991': 'Zelfs de grote Will Tura maakte er een liedje over'

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers