Koppels analyseren samen met Goedele Liekens hun relatie én 'Sex Tape'

maandag 3 september 2018

In 'Sex Tape' ontvangt Goedele Liekens elke week drie koppels die hun leven en relatie zelf filmden, tot in de slaapkamer toe. Samen met de koppels bekijkt Goedele de tapes, om vervolgens de relatie én het seksleven te evalueren.

Want hoe gaat het er echt aan toe tussen Vlaamse koppels? Wat speelt er in de huis- en slaapkamers? Open en eerlijk, want alles kan en alles mag. 'Sex Tape' draait om één ding: relaties en seksualiteit meer bespreekbaar maken.


Goedele bespreekt de meest uiteenlopende onderwerpen die plezante, uitdagende, meer complexe of soms problematische seks opleveren. 'Sex Tape' gaat geen taboe uit de weg. Van hoe je het verwoordt tot hoe je het doet...

Lien (23) en Niels (25) zijn een tof, jong, hip koppel met een prille, maar zeer hechte relatie. Ze zijn ongeveer één jaar samen en nog niet samenwonend. Samen spenderen ze heel wat tijd in de de fitness, samen sporten is namelijk hun grote passie. Als koppel zijn ze lief, speels en grappig en bovenal: smoorverliefd. In bed mag het voor Lien allemaal wel wat wilder en er mag al eens wat geëxperimenteerd worden. Voor Niels wat dit eerst wat zoeken, maar samen zijn ze nu volop op ontdekkingstocht en tussen de lakens spatten de vonken er vanaf.

Liesbeth (33) en Guy (33) zijn al 14 jaar heel gelukkig samen, waarvan zes jaar getrouwd. Ze hebben samen een zoon van elf jaar. Hoewel ze al veertien jaar samen zijn, hebben ze nog altijd een boeiend en gevarieerd liefdesleven. Hun seksleven beperkt zich niet enkel tot de slaapkamer en met een tiener in huis moeten ze soms creatief uit de hoek komen. Toch maken ze er een punt van om bewust tijd voor elkaar te blijven maken.

Fabienne (36) en Erik (48) zijn sinds vier jaar een koppel en hebben een dochtertje van 2,5 jaar oud. Erik en Fabienne zijn heel verliefd en hadden altijd een goed seksleven. Sinds de komst van hun dochter is het libido van Fabienne sterk verminderd. Daarnaast is het als jong gezin ook wat zoeken en puzzelen naar de juiste timing. Erik en Fabienne vonden een oplossing in vluggertjes en proberen zo hun seksleven op peil te houden. Toch speelt het verschil in libido hen soms parten.

'Sex Tape', vanaf dinsdag 4 september om 21.35 uur op VIJF.

DOSSIER: Najaar 2018: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers