Komische serie 'Zijn Daar Geen Beelden Van?' nieuw op Play4

donderdag 27 januari 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

In de nieuwe Play4-comedyshow 'Zijn Daar Geen Beelden Van?' gaat een topcast van comedy acteurs vanaf donderdag 10 februari op zoek naar het achterliggende verhaal van een hele reeks bestaande krantenkoppen die de voorbije jaren verschenen in onze nationale pers.

'Man klaagt ouders aan omdat die zijn pornocollectie bij het huisvuil zetten', 'Dieven stelen met water gevulde jacuzzi uit tuin in Diepenbeek' of 'Boer rijdt met gevonden bom naar gemeentehuis.' Stuk voor stuk zijn het bizarre koppen die tot de verbeelding spreken, maar waar heel wat vragen onbeantwoord blijven: Hoe? Wie? Wat? Waar? Waarom? En zijn daar dan geen beelden van?


We leven immers in een tijd van beelden. Beelden van katten, beelden van pasgeboren baby’s, ja, zelfs beelden – véél beelden – van Koen Crucke. Kortom: we filmen alles! En toch zijn er nog steeds bizarre en hilarische verhalen die ontsnappen aan onze altijd draaiende camera’s en smartphones. Tot vandaag.

Sterke cast van nieuw talent en vaste waarden
Om die echte, en vooral ook absurde krantenkoppen nog absurder tot leven te brengen doet 'Zijn Daar Geen Beelden Van?' beroep op een sterke cast van vaste waarden en nieuw talent: Joren Seldeslachts, Robrecht Vanden Thoren, Lize Feryn, Bert Haelvoet, Els Dottermans, Warre Borgmans, Debbie Crommelinck, Charlotte Verlinden, Tanya Zabarylo, Line Ellegiers, Nic De Houwer, Inge Paulussen, Peter Thyssen, Camilia Blereau en Tom Audenaert.

'Zijn Daar Geen Beelden Van?', vanaf 10 februari elke donderdag om 21.30 uur op Play4.


Lees ook:
Dan start 'Zijn Daar Geen Beelden Van?' - PREVIEW

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers