Kobe Ilsen stuurt Sven Pichal uit in nieuw seizoen van 'Volt'

dinsdag 27 augustus 2013

Op woensdag 4 september start Kobe Ilsen aan een nieuw seizoen 'Volt' met de vertrouwde ingrediënten; undercoverreportages, de reclametest en de wekelijkse zoektocht van Tatyana Beloy naar de waarheid in consumentenland.

Kobe zal ook opnieuw een discussie van de week leiden, maar stuurt voortaan Sven Pichal uit om reportages te maken om die discussie sterker te ondersteunen. Gaat de discussie over flitspaalverklikkers, dan test Sven ze uit voor Kobe. Is er ophef over het weren van etalagepoppen met een maatje meer, dan gaat Sven shoppen en praten met klanten.


Sven stapte een jaar geleden over van Radio 1 naar de nieuwsdienst van VRT. Hij werkte er achter de schermen mee aan de verkiezingsprogramma's, 'Het Journaal' en 'Volt'. Nu krijgt Sven naast Tatyana Beloy dus ook een  zichtbare rol als reporter in 'Volt'.

'Volt' (nieuw seizoen!), vanaf woensdag 4 september wekelijks om 20.40 uur op Eén.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
Volttv

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Met de finale in zicht, groeit het onderlinge wantrouwen. Zelfs de Verraders bekijken elkaar met argusogen. Een van de Getrouwen probeert de groep voorzichtig mee te krijgen, maar belandt zelf in een zee van verdenkingen. In een kasteel waar paranoia hoogtij viert, is strategie de sleutel.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers