Kijker stemt Julie net voor finaleweek uit het 'Big Brother'-huis

vrijdag 2 april 2021

Jill (NL), Michel (NL), Nick (BE) en Liese (BE) gaan met z'n vieren door naar de finaleweek van 'Big Brother'. Vlak voor de start van de finaleweek moest Julie vertrekken. Maar ook de anderen zijn nog niet zeker van hun plaats in de finale...

Het venijn zit in de staart, zeker bij 'Big Brother'. Na het vertrek van Julie dachten de anderen dat de feestweek kon beginnen. Maar dat was buiten 'Big Brother' gerekend. Op dinsdag vindt er nog één eliminatie plaats en dan weten we welke drie finalisten definitief strijden om de felbegeerde titel van winnaar van 'Big Brother 2021' en het bij elkaar gespaarde prijzengeld.


Vanaf nu kunnen de kijkers weer stemmen op hun favoriet op de website GOPlay in Vlaanderen bij op RTL.nl in Nederland. Dinsdag vertrekt de laatste bewoner en donderdag in de laatste 'Big Brother Live' weet Vlaanderen én Nederland wie de titel 'Big Brother 2021' binnen haalt!


Lees ook:
Exit Naomi! Dit zijn de halve finalisten van 'Big Brother'
Zo groot is de onrust in 'Big Brother' na het 15.000 euro-dilemma
Matt pakt 15.000 euro en vertrekt uit 'Big Brother': 'Perfecte keuze, nul spijt'
Waarzegster Jill doet straffe uitspraken in 'Big Brother'-huis: 'Julie gaat donderdag naar huis!'
Bommetje in 'Big Brother': meteen het huis verlaten met geld uit de groepspot of blijven?
Kijker nomineert en stemt Zoey 'Big Brother' huis uit

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers