Kijkcijfers! VTM scoort met comeback 'Tien Om Te Zien'

donderdag 2 september 2021

De groots aangekondigde, maar voorlopig eenmalige, terugkeer van 'Tien Om Te Zien' heeft woensdagavond heel wat kijkers naar VTM gelokt. De mix van oude hits en nieuwe nummers zorgde voor een groot muziekfeest dat gesmaakt werd in de Vlaamse huiskamer.

Maar liefst 710.000 kijkers zapten woensdagavond naar VTM voor 'Tien Om Te Zien Live', de eenmalige terugkeer van het liedjesfestijn van weleer. Dat meldt HLN.be. Hiermee klopt 'Tien Om Te Zien' de concurrentie in primetime. Zo scoorde het nieuwe 'Viervoeters' op Play4 256.000 kijkers, de laatste aflevering van 'Het Rad' slechts 200.000 kijkers. Op Eén startte het gloednieuwe 'Let's Talk About Sex' met 545.000 kijkers.

Meer kijkcijfers van woensdag 1september? Check de dag top 20!


Een mooie score dus. Of dit voldoende is voor een definitieve terugkeer van 'Tien Om Te Zien', valt af te wachten. Al ziet Laura Tesoro dat wel zitten. Op sociale media werd de show alvast heel positief onthaald. Voor wie het gemist heeft, zondag 5 september herhaalt VTM de show in de namiddag. En uiteraard is die ook nog integraal te bekijken op VTMGO.

Nog meer goed nieuws trouwens voor de fans van 'Tien Om Te Zien'. VTMGold herhaalt vanaf volgende week oude afleveringen van 'Tien Om Te Zien'. Check onze tv-gids voor meer details!

Herbekijk hieronder alvast 2 spetterende optredens:

Lees ook:
Krijgt de comeback van 'Tien Om Te Zien' een vervolg bij VTM?

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers