Kijkcijfers: Humor voor en na 'VTM NIEUWS' kent mooie start

dinsdag 27 augustus 2013

Maandag werd de VTM-kijker net voor 'VTM NIEUWS' van 19.00 getrakteerd op een leuke verrassing. Tom Waes en Kim Hertogs trokken de tv-avond met een humoristische noot op gang tijdens de eerste 'VTM Telefoneert'.

In 'VTM Telefoneert' halen bekende gezichten een telefoongrap uit met nietsvermoedende Vlamingen.


De eerste 'VTM Telefoneert' viel meteen in de smaak en kende, net zoals de eerste aflevering van Funnymals, een mooie start. Gemiddeld 358.319 kijkers – goed voor een marktaandeel van 28,6% op VVA 18-54 – waren getuige van het grappige, maar tegelijk ontroerende telefoontje van Tom Waes en Kim Hertogs. De herhaling na 'Met Vier in Bed' bereikte nog eens 478.201 mensen (26,5% op VVA 18-54).

Na 'VTM NIEUWS' kon er gelachen worden met 'Funnymals', en dat deden meteen 537.713 VTM-kijkers. De eerste aflevering haalde zo een marktaandeel van 33% op VVA 18-54.

Vanavond is het de beurt aan An Lemmens en Wim Helsen om een nietsvermoedende Vlaming beet te nemen via de telefoon, morgen wacht Johan Terryn en Kevin Janssens dezelfde uitdaging.

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers