Kijkcijfers: al 600.000 kijkers voor 'Gent West'

dinsdag 13 februari 2018

Het spannende gevangenisdrama 'Gent West' miste zijn start vorige week niet op VIER: maar liefst 584 606 kijkers - goed voor een stevig marktaandeel van 27.5% op VVA 18-54 - keken naar de eerste aflevering van de nieuwe VIER fictiereeks.

In de tweede aflevering van Gent West zijn morgen alle ogen gericht op Veronique, na de moord op de gevangenisdirectrice. Cipier Tom Vranckx wil antwoorden en zoekt de confrontatie met de gevangenen op. Veronique is - met het bloed van zijn vrouw aan haar handen -voor hem hoofdverdachte.


Vera doet ondertussen haar uiterste best om een waardige directeur ad interim te zijn, maar dat is buiten de plannen van Sarah gerekend. Veronique wil haar dochter Luna zien, maar het lijkt haar ex-man beter dat moeder en dochter voorlopig geen contact hebben.

'Gent West', woensdag 14 februari om 21.35 uur bij VIER.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers