Ketnet maakt dromen waar in 'Een Gat in de Lucht' - OPROEP

donderdag 16 november 2017

De meeste dromen zijn bedrog. Maar daar wil Ketnet graag verandering in brengen. Vanaf 14 januari maken de zes Ketnet-wrappers de dromen van kijkertjes waar in het gloednieuwe programma Een gat in de lucht.

Van het begeleiden van een levensgevaarlijke BMX-jump tot het organiseren van een bijzonder emotionele koffiebreak: de afgelopen maanden hebben de Ketnet-wrappers niet stil gezeten.


Donderdagavond konden Sien en Sarah al een klein stukje van de Droom van de 11-jarige Lars waarmaken: hij droomt ervan om zo veel mogelijk op televisie te komen en dan kon een bezoekje aan de Ketnet-studio niet ontbreken. Maar dat is natuurlijk niet het enige programma waar Lars een Ster mag zijn… 

Ketnetters die ervan dromen om voor één keer hun favoriete artiest te zijn, of die de opnames van Een gat in de lucht willen bijwonen, kunnen zich aanmelden via https://www.ketnet.be/programma/een-gat-in-de-lucht/.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers