Ketnet lost eerste spannende beelden van gloednieuwe reeks van '#LikeMe'

zondag 12 december 2021

De fans van #LikeMe kunnen beginnen aftellen. Over exact een maand, op woensdag 12 januari start de langverwachte derde reeks vol spanning én met heel wat bekende namen. Maar ook tijdens de kerstvakantie hebben Ketnet en Eén een heuse verrassing in petto.

Omdat de fans – jong en oud – er allemaal al zo lang naar uitkijken en iedereen hartverwarmende muziek kan gebruiken, trakteren Ketnet en Eén iedereen in primeur op de uitzending van '#LikeMe in Concert' op nieuwjaarsdag op Eén. Nog meer goed nieuws: ook internationaal doet de reeks het goed. De reeks is intussen al te zien in meer dan 10 landen waaronder Denemarken, Duitsland en Frankrijk.


Nog meer spanning, muziek en verrassende namen in de derde reeks van '#LikeMe'
Zondagochtend was de cast van '#LikeMe' te gast in 'Kingsize Live' en zij brachten een vroeg kerstcadeau mee: de allereerste beelden van het gloednieuwe seizoen van '#LikeMe'. Ook de derde reeks staat garant voor nieuwe covers van Nederlandstalige klassiekers die generaties verbinden en een brug slaan tussen de muziek van vroeger en nu. Onder meer 'Dansen voor jou' van Isabelle A en 'Laat me' van Ramses Shaffy zullen binnenkort door kinderen en jongeren opnieuw meegezongen worden.


Eerder kondigde Ketnet al aan dat de jongerencast wordt uitgebreid met enkele nieuwe talenten Lotte De Clerck ('Junior Eurosong', 'The Voice van Vlaanderen'), Emanoel Nascimento Borges ('Panna') en MNM-dj en 'Familie'-gezicht Aaron Blommaert . Maar ook de volwassencast wordt uitgebreid met enkele gloednieuwe namen. Niemand minder dan Frank Focketyn ('Het Eiland', 'Vaneigens',...) vervoegt de cast samen met Saar-Niragire De Groof ('Leef', 'Red Light', 'Cold Courage').

'Wat een plezier om even in dat warme #LikeMe-bad ondergedompeld te worden!', aldus Frank Focketyn.

Uiteraard is ook de vertrouwde volwassen cast weer van de partij met Jeroen Van Dyck, Janine Bischops, Gunther Levi, Sven De Ridder, Hugo Sigal, Vincent Banic en Slongs.

Ook vierde seizoen op komst in 2023
Het verhaal van '#LikeMe' heeft sinds de start in 2019 een wereld vol beleving in beweging gezet. Niet enkel de verhalen, maar ook de muziek, de aanstekelijke dansjes, de kleurrijke decors deed jong en oud samenkomen. De eerste concertreeksen in 2019 zorgden voor uitverkochte Lotto Arena’s, de belevingsexpo SMILE#LikeMe bracht meer dan 35.000 bezoekers op de been en de albums staan al jaar na jaar op nummer 1 in Ultratoplijst. En dat universum blijft groeien. Het verhaal van '#LikeMe' gaat dan ook nog verder met een vierde seizoen in 2023. Ketnet heeft de komende jaren nog heel wat meer in petto met '#LikeMe'.

''#LikeMe' krijgt twee gloednieuwe seizoenen in 2022 en 2023. Maar daarmee is het verhaal van '#LikeMe' nog lang niet afgelopen. De Ketnetters kunnen de komende jaren nog heel wat verwachten!', vertelt Annemie Gulickx, Netmanager Ketnet.

'#LikeMe' verovert Europa
'#LikeMe' kent niet alleen in Vlaanderen en Brussel een immense populariteit, de reeks doet het ook internationaal zeer goed. Intussen is de reeks al te zien in meer dan 10 landen waaronder Duitsland, Frankrijk en Denemarken. De nummers werden hiervoor speciaal opgenomen in het Engels.

''#LikeMe' is een reeks die jong én oud verbindt met een spannend verhaal en aanstekelijke nummers. Dat de reeks ook in het buitenland graag gezien wordt, bewijst dat fictie van Ketnet straffe universele verhalen vertelt', aldus Annemie Gulickx, netmanager Ketnet.

Voor de internationale verkoop van '#LikeMe' werken Ketnet en Fabric Magic samen met ZDF Enterprises.

'#LikeMe in Concert 2' in primeur op Eén op nieuwjaarsdag
Door de verstrenging van de corona-maatregelen worden de geplande concerten van '#LikeMe' op 26 en 27 december in het Sportpaleis uitgesteld.

Omdat de fans en de cast er allemaal al zo lang naar uitkijken en iedereen hartverwarmende muziek kan gebruiken, zal de cast – zonder publiek – optreden en trakteren Ketnet en Eén iedereen op de uitzending ervan op nieuwjaarsdag op Eén. Zo wordt 2022 ingezet met een knal en brengt de '#LikeMe'-muziek iedereen apart toch even samen.

Maar er gaat niets boven dit magische optreden samen live beleven. Daarom worden de concerten verplaatst naar  9 en 10 april 2022 in het Sportpaleis. Dan wordt het enorme geduld  bovendien beloond met de nieuwste nummers uit reeks 3 die binnenkort op Ketnet te ontdekken is. Tickethouders zullen per e-mail gecontacteerd worden en updates worden steeds op Ketnetvoorouders.be aangevuld.

'#LikeMe in Concert', zaterdag 1 januari omstreeks 18.10 uur op Eén en VRT NU. Op 9 januari wordt het concert uitgezonden op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-app.

'#LikeMe', vanaf woensdag 12 januari op Ketnet, VRT NU, Ketnet.be en in de Ketnet-app. '#LikeMe' is een coproductie van Fabric Magic en Ketnet.


Lees ook:
Er komt (wellicht) een einde aan '#LikeMe'

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'We Gaan er Allemaal Aan (zelfs Valerio Zeno)' (PowNed)

Valerio onderzoekt hoe reëel de dreiging van een nucleaire oorlog is. En vooral: als er een nucleair conflict ontstaat, hoe groot is dan de kans dat we er als mensheid aangaan? Wat blijkt? Zelfs tijdens de Cubacrisis in 1962 stond de wereld er beter voor dan nu. Een beperkt regionaal nucleair conflict kan al ons einde betekenen. Toch lijkt het alsof we vergeten zijn hoe angstaanjagend die wapens zijn. Valerio praat met wetenschappers, strategisch analisten en algeheel orakel Maarten van Rossem over verfrissende onderwerpen als de nucleaire winter, de doemsdagklok, failed states en het geheim van Volkel. En ja, er mag ook gelachen worden.

'We Gaan Er Allemaal Aan', om 21.30 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers