Kathleen Aerts gaat keihard voor een onbekend avontuur in 'Villa Zuid-Afrika'

zondag 22 augustus 2021

Een Kempisch dialect, family first, sarcastische humor en vooral een straffe vrouw met oneindig veel doorzettingsvermogen. In 'Villa Zuid-Afrika' leren de VTM 2-kijkers ex-K3'tje Kathleen Aerts past écht kennen.

Nu maandag 23 augustus om 21.30 uur start Kathleens zoektocht naar hét perfecte, luxueuze guesthouse in haar adembenemende thuisland Zuid-Afrika. Een grote droom waar ze nu eindelijk keihard voor gaat. En dat doet Kathleen samen met haar grote liefde Steven en stoere zonen Jay en Lewis.


Al is het een zoektocht met veel vallen en opstaan, zo blijkt: 'Als we zoiets willen kopen, moeten we twee keer EuroMillions winnen', klinkt het. Naast het op de voet volgen van de zoektocht krijgen de kijkers dus een unieke inkijk in het leven van Kathleen en haar hechte gezin, en ziet iedereen het prachtige land Zuid-Afrika door hun ogen.

Wie zelf een guesthouse wil openen kan nooit genoeg inspiratie opdoen. Daarom trekken Kathleen en haar gezin er samen op uit naar een bijzondere plek te midden van een idyllisch natuurreservaat. Ze slapen er in een guesthouse ver weg van de bewoonde wereld en met 'the big 5' rondom hen. Een gedroomde test voor controlefreak Kathleen, die altijd alle voor- en nadelen van een pand wil ontdekken.

En dan is er nog het 'slagroom schieten', een spelletje van Steven dat na maandag wel eens een echte hype zou kunnen worden. 'Het is eens iets anders. Het kost niks, het is plezant en iedereen kan het', vertelt Steven.


'Villa Zuid-Afrika', vanaf maandag 23 augustus om 21.30 uur bij VTM 2.

DOSSIER: Najaar 2021: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers