Kat Kerkhofs gaat op zoek naar unieke liefdesverhalen: Wat als seks niet kan of lukt?

woensdag 24 februari 2021

Met 'Kat Zonder Grenzen' kan Kat Kerkhofs op Play4 eindelijk haar grote (televisie)droom waarmaken. Ze gaat doen waar ze ontzettend goed in is: nieuwsgierig zijn, met mensen praten, en dat alles nog eens over haar favoriete onderwerpen: seks en relaties.

In 'Kat Zonder Grenzen' gaat Kat op zoek naar bijzondere vormen van liefde, unieke verhalen en dito mensen. Want hoe ga je om met overspel, liefde zonder seks of liefde met een groot leeftijdsverschil? Wat is het geheim van koppels die geloven in vrije liefde? En welke vormen neemt liefde aan in moeilijke tijden? Kat bespreekt het open en bloot met ervaringsdeskundigen en bekende vrienden.


In de eerste aflevering van 'Kat Zonder Grenzen' ontmoet Kat mensen die zonder seks door het leven gaan. Kat ontmoet onder meer Cheyenne, die aseksueel is, Matthias deelt zijn leven met God en heeft gekozen voor het celibaat en voor Ellen is seks zo pijnlijk dat ze het liever overslaat.

Kat nodigt ook elke week vier bekende vrienden uit aan haar tafel om vrijuit over het onderwerp te praten. Axel Daeseleire, Kim Van Oncen, Jani Kazaltzis en Barbara Sarafian zorgen in de eerste aflevering voor een opmerkelijke openhartigheid over het thema.

Check hier al de eerste beelden.

'Kat Zonder Grenzen', vanaf 10 maart elke woensdag om 21.30 uur op Play4.

DOSSIER: Voorjaar 2021: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraïense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers