Kandidaten kamperen tussen de beren in 'Bestemming X'

maandag 27 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

In 'Bestemming X' trekken de laatste vijf kandidaten van het podium naar de wildernis. Diep in het bos zetten ze hun kampeertent op.

Maar voor de groep een onrustige nacht tegemoet gaat, krijgen ze levensbelangrijke tips van survivalexpert Polat. Ze zijn namelijk niet alleen in het bos. Er leven ook… wilde beren. 'Zitten hier beren? Echt?', klinkt het ongerust bij Dorien. 'Ja zeker, hier zitten beren', aldus Polat. Voedselresten in de bomen hangen, lawaai maken om de beren niet te laten schrikken en voor dood spelen wanneer je een beer tegenkomt: dat is dus de boodschap. Maar waar in Europa leven er beren?



'Bestemming X', maandag 27 maart om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Corsokoorts in Sint Jansklooster' (SBS6)

In de leukste en tevens enige kroeg van Klooster komen alle afgevaardigden van de corsogroepen bij elkaar. De bloemencommissie heeft namelijk slecht nieuws. En corsogroep 'Hebbes' bestaat dertig jaar. Nu is het bij hen elke dag al feest, omdat elke dag ook je laatste kan zijn. Exact zes jaar geleden namen ze afscheid van Dennis, de broer van Patrick. Daarom heeft Patrick de leden gevraagd om iets eerder te komen. Samen feesten, samen rouwen.

'Corsokoorts in Sint Jansklooster', om 20.30 uur bij SBS6.

Dossiers