Kandidate 'boer zkt. vrouw' pikt gedrag boer niet en stapt op

dinsdag 15 september 2009

Christine Van Caeyzeele, een tweeënveertigjarige vrouw uit Brugge stapt uit het programma 'Boer zkt. vrouw'. De goedlachse kandidate pikt het niet dat één van de 'zoekende boeren' het programma maar als een spelletje beschouwt.

De vrouw neemt aanstoot aan een uitspraak in de uitzending van maandagavond van Staf, de vierenvijftige  boer in kwestie. Boer Staf liet zich ontvallen dat de jacht op een vrouw, soms spannender was dan de uiteindelijke relatie. Die uitspraak schoot bij kandidate Christine in het verkeerde keelgat.  'Ik heb veel slechte ervaringen gehad en wil dat niet nog eens meemaken. Ik ben op zoek naar iemand die honderd procent voor mij gaat en ik denk niet dat Staf dat zou doen.' Motiveerde de Brugse haar besluit. De knieval achteraf van boer Staf, kwam te laat. Christine van Caeyzeele stapte met onmiddellijke ingang uit de relatieshow van vtm.


Al was de beslissing van Christine geen zo 'n makkelijke. 'Staf is en blijft een fantastische man', benadrukt ze. 'Maar het blijft een echte man: hij is zot van vrouwelijk schoon. Hij stond tijdens de opnames zelfs rond de veel jongere kandidates van boer Jeroen te draaien.  Ik ben niet echt op zoek naar een partner, maar als het zover komt, wil ik wel dat die partner voor mij kiest. Mijn partner mag naar andere vrouwen kijken, maar 's avonds moet hij met mij mee naar huis.'

Ook haar negenjarige zoon speelde een rol in Christines' beslissing.  'Voor Loewie is het belangrijk dat ik niet zomaar gelijk wie in ons leven toelaat. Staf is een schat van een man en zou geen vlieg kwaad doen, maar ik wil niet dat mijn zoon zich aan iemand hecht die dan weer vertrekt.'

Toch is Christine niet verbitterd. 'Integendeel' zo zegt ze zelf. Haar deelname aan 'Boer zoekt vrouw' heeft haar zelfvertrouwen een flinke boost gegeven; 'mensen vonden mij tof en aantrekkelijk. Ik ben een zotte doos, maar ik ben meer dan dat. Ik wil ook de ware vinden, maar ik wil vooral niet met mijn kop tegen de muur lopen.', besluit de Brugse zelfverzekerd.

Bron: het nieuwsblad

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers