K3 meest gestreamde Vlaamse artiest in BelgiŽ in 2021

woensdag 8 december 2021

Amper 10 dagen geleden lanceerde K3 de nieuwe hit Waterval en ondertussen werd die al 1 miljoen keer gestreamd! De bijhorende clip, met nieuwste K3-tje Julia, werd ook al 1 miljoen keer bekeken op YouTube en haalde "#1 IN TRENDING"!

K3 is in 2021 de meest gestreamde Vlaamse artiest in België. Op Belgisch niveau doen enkel de Brusselse Damso, Angèle en Lost Frequencies beter. Dat succes is geen nieuw fenomeen want op Spotify haalt K3 in de periode van 2015 tot vandaag het duizelingwekkend cijfer van reeds meer dan 265 miljoen streams!


K3 Waterval
Het nummer 'Waterval' kwam op 28 november binnen op nummer 1 in de 'Spotify Top 50 Be' en het album 'Waterval' komt uit op 17 december, als CD in de winkel, en digitaal op alle streaming platformen.

K3 Bootcamp
Vanaf 22 december 2021 kan je de immersive 'K3 Bootcamp' beleven in de Studio 100 Story Studio op de Meir in Antwerpen. Voor de allereerste keer kan het publiek binnenstappen in 'de wereld van K3' dankzij kleurrijke, indrukwekkende 360° projecties. De muziek en de interactieve opdrachten via koptelefoons maken de beleving nog sterker. Het wordt een spectaculaire ervaring voor alle jonge en wat oudere K3 fans.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers