'K2 Zoekt K3': En van deze 68 wordt straks d opvolger van Klaasje

donderdag 9 september 2021

Zaterdag start VTM de zoektocht naar de nieuwe K3. Wie nu al benieuwd is naar wie straks de opvolger wordt van Klaasje en zelf voor hoor- en zie-jury wil spelen, is er goed nieuws.


In de online auditietool van 'K2 zoekt K3' op de website van VTM kan iedereen de preaudities beoordelen van de 68 kandidaten die straks hun kans wagen in de show. En dat enkel op basis van hun stem óf hun look. Zie je de kandidaten liefst aan het werk vanuit de kijkbox of hoor je ze liever uitsluitend vanuit de luisterbox? Test het zelf uit en geef jouw favorieten een ‘Oja’ of een ‘Néné’. Eén van deze 68 wordt straks dé opvolger van Klaasje.


Ontdek alvast samen met Hanne en Marthe de studio van 'K2 Zoekt K3':Lees ook:
Gert Verhulst legt uit hoe de audities van 'K2 zoekt K3' verlopen
De eerste kandidaten voelen zich helemaal Oya Ll op het podium van 'K2 zoekt K3'
VTM zoekt extra publieksjury voor 'K2 Zoekt K3'
Wordt het een meisje of niet? Op deze datum start 'K2 zoekt K3'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrires. Ze wil van het blad d modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers