Julie Vermeire test danstalent van negen bekende Vlamingen in 'Julie's Dance Academy'

dinsdag 14 februari 2023
Foto: VTM GO - © DPG Media 2023

Dansen, dansen en nog eens dansen. Dat is wat Julie Vermeire samen met negen bekende Vlamingen gaat doen in de gloednieuwe SHORTIE 'Julie's Dance Academy', vanaf 18 februari elke zaterdag exclusief op VTM GO. Het is dé grote passie van de spring-in-'t-veld en die wil ze maar al te graag delen met kijkend Vlaanderen.

Julie Vermeire: 'Ik hou al heel mijn leven van dansen. Ik zit dagelijks op TikTok en schuim de nieuwste trends af. In dansen kan ik mijn creatieve ei kwijt. Negen enthousiastelingen uit hun comfortzone halen, is dan ook helemaal mijn ding! Voor elk van hen stak ik een dansje in elkaar met ‘a personal touch’. Het ultieme doel? Heel Vlaanderen laten dansen!'


In 'Julie's Dance Academy' trekt Julie naar negen bevriende bekende Vlamingen om hen TikTok-dansjes aan te leren én hen misschien wel TikTok famous te maken. Kan Andy Peelman een pirouette? Is Karen Damen het dansen nog niet verleerd sinds K3? Heeft Junior Planckaert soepele heupen? Kunnen tortelduifjes Steffi Mercie en Gerben Tuerlinckx synchroon dansen? Hoe lenig is de West-Vlaamse Jamie-Lee Six? Welke dansjes kennen TikTok-sterren Stien Edlund en Céline Dept nog niét? En hoe zit het met het ritmegevoel van 'Familie'-actrice Jools Jatta Janssens?

In de eerste afleveringen, zaterdag 18 februari exclusief op VTM GO, mogen TikTok-ster Céline Dept en zangeres en actrice Karen Damen de spits afbijten. 'Het is mijn kinderdroom om met Karen te mogen dansen!', klinkt het bij de dolenthousiaste Julie. Karen stond als K3-meisje ooit te dansen en zingen voor heel Vlaanderen en Nederland. Welke dance moves kan ze nog steeds? Julie neemt haar mee naar een bijzondere plek, de karaokebar Bonaparte in Antwerpen waar het voor Karen ooit allemaal begon. 


'Julie's Dance Academy', vanaf 18 februari elke zaterdag exclusief op VTM GO.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers