Joy Anna Thielemans presenteert dit najaar 'Het Sterkste Netwerk'

donderdag 25 juni 2015

Joy Anna Thielemans presenteert dit najaar 'Het Sterkste Netwerk', een gloednieuw programma op Eén. In 'Het Sterkste Netwerk' nemen elke week twee bekende gezichten het tegen elkaar op, met hun sociale netwerk als enige wapen.

Drie dagen moeten ze, afgesloten van de échte wereld, overleven met enkel hun virtuele vrienden: Welke BV heeft de sterkste community waarop zij of hij kan bouwen? Gaan die online vrienden ook in het echte leven voor hen door het vuur? Of blijft het gewoon bij liken?


Joy Anna Thielemans, actrice, onder meer bekend van 'Thuis', en zelf een socialemediafenomeen, neemt de presentatie van 'Het Sterkste Netwerk' voor haar rekening: 'Selfies posten, om het meest volgers sprokkelen en je eten mooier leggen dan het eigenlijk ligt. Allemaal goed en wel, maar we vergeten soms waar sociale media écht om draaien: mensen samenbrengen. #dtv wat we met #HetSterksteNetwerk gaan doen ;) Hashtag ZIN IN!'

'Het Sterkste Netwerk' wordt dit najaar uitgezonden op Eén. Het is een programma van Warner Bros. België voor Eén.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers