Jill test negatief: opnieuw naar het 'Big Brother'-huis

woensdag 27 januari 2021

Goed nieuws voor de fans van 'Big Brother'. Na de ziekenhuisopname gevolgd door een korte quarantaine mag de 22-jarige Jill vandaag terugkeren naar het 'Big Brother'-huis. Dat meldt Het Laatste Nieuws.

Jill werd donderdagnacht onwel. De kijkers die de nachtelijke livestream volgden sloegen alarm op sociale media. Maar de productie greep niet in. Dat deden ze uiteindelijk wel, maar dik twee uur later, waardoor pas rond 4.20 uur een ziekenwagen aan het 'Big Brother' huis arriveerde. Volgens de nachtelijke fans van het realityprogramma werd Jill door de makers 'aan haar lot overgelaten'. Later gaf de productie meer uitleg over de stappen die ze ondernamen.

Na het kort ziekenhuisbezoek donderdagnacht verhuisde Jill vrijdag naar een hotelkamer. Daar ging ze in quarantaine om een corona-uitbraak in het 'Big Brother'-huis te vermijden. Ondertussen legde ze ook al een negatieve coronatest af. Hierdoor mag Jill in de loop van vandaag terugkeren naar het 'Big Brother'-huis.Lees ook:
Daarom greep productie 'Big Brother' zo laat in bij zieke Jill
'Big Brother'-bewoner Jill wil na ziekenhuisopname terug naar het huis
VIER tevreden over kijkcijfers 'Big Brother'

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers