Jan Van Looveren uit 'De Zonen van Van As'

woensdag 22 maart 2017

Acteur Jan Van Looveren zal niet meer te zien zijn als Eddy Van As in het vierde seizoen van de populaire VTM-reeks 'De Zonen van Van As'. Dat heeft hij aan Het Nieuwsblad bevestigd.

Momenteel loopt op VTM het derde seizoen van 'De Zonen van Van As'. Deze zomer starten de opnames voor een vierde reeks. Daarin zal Jan Van Looveren geen rol meer spelen. Hij heeft het te druk met andere bezigheden en heeft zich daarom uit de reeks laten schrijven. Voor Eén werkt Van Looveren momenteel aan het programma 'Op Weg met Jan'.


Jan Van Looveren is niet de eerste acteur die verdwijnt uit 'De Zonen van van As'. In het huidige, derde, seizoen van de fictiereeks is ook Jonas Van Geel niet meer te zien als Kevin. Ook hij was te druk bezig met andere activiteiten om nog tijd vrij te kunnen maken voor zijn rol.

Bron: nieuwsblad.be - eigen bericht


Lees ook:
Jonas Van Geel niet meer te zien in 'De Zonen van Van As'

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers