Jambers binnenkort terug op VTM?

dinsdag 23 juli 2013

Het ziet er naar uit dat Paul Jambers binnenkort een nieuw programma krijgt op VTM. Althans dat zegt hij zelf in Dag Allemaal. Jambers zou in de laatste fase van de onderhandelingen zitten.

Als

alles ook budgettair rond geraakt, krijgt Paul Jambers, 67 intussen, een nieuw reportageprogramma op VTM. 'Het valt onder de nieuwsdienst, dus het zal met een journalistieke aanpak zijn.' Meer wilde Jambers in Dag Allemaal niet kwijt. Er is ook nog niet bekend wanneer het programma te zien is.Paul Jambers werkt ook aan een tweede programma voor VTM, maar dat staat nu op een laag pitje. 'Zeven dagen op zeven fulltime werken, daar heb ik geen zin meer in. Ik wil ook nog op reis', aldus de reportagemaker in Dag AllemaalBron: Dag Allemaal

DOSSIER: Najaar 2013: alle plannen, alle zenders!

volledig dossier
VTM

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'2Doc: Eddy's Oorlog' (BNNVARA)

Vier seizoenen lang reist Eddy van Wessel langs de Oekraďense frontlinies. Nu hij zich als Nederlands meest bekroonde oorlogsfotograaf al drie decennia op de frontlijn bevindt, wil hij nog altijd de ultieme foto maken, het beeld dat het hele conflict samenvat en dat alle worstelingen, trauma’s en tegenslagen die hij heeft moeten doorstaan de moeite waard maakt.

'2Doc: Eddy's oorlog', om 22.20 uur bij BNNVARA op NPO 2.

Dossiers