Jacky Lafon keert terug naar 'Familie'

vrijdag 8 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Fans van 'zatte Rita' kunnen zich beginnen in de handen wrijven. Want na acht jaar afwezigheid maakt Jacky Lafon binnenkort weer haar opwachting in 'Familie'. De actrice heeft dit zelf verklapt in een VRT-podcast met Peter Van de Veire.

Jacky Lafon werd in 2015 uit 'Familie' geschreven. Volgens het verhaal vertrok Rita toen op cruise waar ze als zangeres aan de slag ging. Nu bijna negen jaar lang zet ze weer voet aan wal en wandelt ze 'Familie' opnieuw binnen. Maar zeg niet langer zatte Rita, want Lafon's personage drinkt niet meer. 'Het worden toffe scènes: een weekje in de studio en een weekje op locatie', zo vertelt Jacky aan Peter Van de Veire.


De opnames met Jacky Lafon zijn op dit moment aan de gang. Dat doet vermoeden dat de comeback van Rita iets zal zijn voor de seizoensfinale. Er werd trouwens al langer gesproken over een terugkeer naar de set, maar in eerste instantie bedankte de actrice voor het aanbod omdat  volgens het scenario toen haar personage had moeten sterven. Dat zag Lafon niet zitten. Hoe de verhaallijn met Rita nu effectief zal verlopen, is voorlopig niet bekend. De 'Familie'-kijkers kunnen alvast beginnen aftellen.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carriŤres. Ze wil van het blad dť modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers