Jacky Lafon keert terug naar 'Familie'

vrijdag 8 maart 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Fans van 'zatte Rita' kunnen zich beginnen in de handen wrijven. Want na acht jaar afwezigheid maakt Jacky Lafon binnenkort weer haar opwachting in 'Familie'. De actrice heeft dit zelf verklapt in een VRT-podcast met Peter Van de Veire.

Jacky Lafon werd in 2015 uit 'Familie' geschreven. Volgens het verhaal vertrok Rita toen op cruise waar ze als zangeres aan de slag ging. Nu bijna negen jaar lang zet ze weer voet aan wal en wandelt ze 'Familie' opnieuw binnen. Maar zeg niet langer zatte Rita, want Lafon's personage drinkt niet meer. 'Het worden toffe scènes: een weekje in de studio en een weekje op locatie', zo vertelt Jacky aan Peter Van de Veire.


De opnames met Jacky Lafon zijn op dit moment aan de gang. Dat doet vermoeden dat de comeback van Rita iets zal zijn voor de seizoensfinale. Er werd trouwens al langer gesproken over een terugkeer naar de set, maar in eerste instantie bedankte de actrice voor het aanbod omdat  volgens het scenario toen haar personage had moeten sterven. Dat zag Lafon niet zitten. Hoe de verhaallijn met Rita nu effectief zal verlopen, is voorlopig niet bekend. De 'Familie'-kijkers kunnen alvast beginnen aftellen.

Bron: Het Laatste Nieuws

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Hunted into the Wild' (AVROTROS)

Pieter Valley en Appie Mussa, Sander en Jordy Huisman, Mátyás Bittenbinder en Sterrin Smalbrugge, Do en Loiza Lamers, Chatilla van Grinsven en Steven Brunswijk en Krista en Marcelle Arriëns slaan op de vlucht in Noorwegen. Wie blijven de hunters een stap voor in een gebied waar overal gevaar dreigt?

'Hunted into the Wild VIPS', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers