Isabelle & Matthieu, en Fleur & Alexander zeiden ja!

dinsdag 12 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Maandagavond 11 september waren zowel de spanning als de opluchting doorheen het scherm voelbaar tijdens de tweede aflevering van 'Blind Getrouwd'. Zo zenuwachtig Isabelle, Matthieu, Alexander en Fleur waren in de uren voor hun huwelijk, zo enthousiast waren ze wanneer ze mekaar voor het eerst zagen in het gemeentehuis, luttele seconden voor hun jawoord.

IT Team Manager Matthieu (28), zei op de ochtend van zijn huwelijk nog het volgende: 'Het gevoel dat ik hoop te hebben als die deuren open gaan en ik mijn vrouw zie, is 'wauw'. Dat ze daar met een big smile staat, stralend en gelukkig.' En dat is exàct hoe de 26-jarige hotelmanager Isabelle Matthieu tegemoet liep. Matthieus eerste reactie was er dan ook eentje om in te kaderen: zijn mond viel letterlijk open, en zijn eerste woorden waren - net zoals hij had gehoopt - 'Woooow'.


Ook Isabelle was in de wolken met haar kersverse man: 'Ik vind het echt ne superknappe. En gewoon ook hoe hij daar stond, met zijn glimlach en schijnbaar heel blij om mij te zien. Dat gaf mij meteen al een heel geruststellend gevoel. Zo van: het is nu al OK. Het was echt al een hele fijne eerste klik. Als we die lijn doorheen het hele experiment kunnen doortrekken, gaan we hele leuke tijden tegemoet.'


Meneer en mevrouw Scherpereel - Billiet maken de 'Blind Getrouwd'-stellen compleet. Alexander (28) en zijn schoonfamilie begonnen meteen honderduit te praten, maar toen Fleur (28) de trouwzaal binnen stapte, werd het even heel stil.

'Ik keek naar haar en mijn eerste indruk was echt van: amai, wat een knappe madam. Slank, mooie uitstraling, ja… dan smelt je wel eventjes', klonk het bij Alexander. Ook Fleur was in de wolken met haar match. 'Ik heb me de hele ochtend zo emotioneel gevoeld, maar dat gevoel maakte instant plaats voor een gelukkige glimlach, stuntelig gegiechel en wat raar doen waarschijnlijk ook (lacht).'


Benieuwd naar de huwelijksfeesten van de 4 koppels? Die gingen allemaal door op dezelfde locatie, en na een receptie en petit comité voor familie en vrienden, vierden de 4 koppels de rest van hun trouwfeest uitbundig samen. Dat en nog veel meer, in aflevering 3 van 'Blind Getrouwd' op maandag 18 september om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Boerderij van Dorst' (BNNVARA)

Roxeanne Hazes en Nikkie de Jager komen Raven helpen. Ze maken samen een hügelbed en plukken appels om cider te maken. Terwijl ze de handen uit de mouwen steken, vraagt Raven ze het hemd van het lijf.

'Boerderij van Dorst', om 20.30 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers