Is het over en out voor Rosa in 'Thuis'?

zaterdag 17 februari 2024
Foto: Eén - © VRT 2022

Het was even schrikken vrijdag voor de meer dan een miljoen dagelijkse 'Thuis'-kijkers. Tijdens een gezellige avond met Nancy en Dieter zagen ze hoe Rosa (Annick Segal) plots verstarde.

Rosa begon vrijdag plots zwaar te ademen, haar zicht werd wazig en ze liet prompt glazen uit haar handen vallen. Een beroerte! Hoewel voor velen een verrassing, was het niet geheel onverwacht. Eerder op de week liet ze al bijna een doos wijn uit haar handen vallen, maar ze wist het te verbergen. Vermoedelijk was dit al een voorbode van wat aan het einde van de week ging volgen.


Nu is het voor de fans van 'Thuis' bang afwachten. Overleeft Rosa haar beroerte en zien we ze maandag terug? Of is het exit actrice Annick Segal, die al sinds het prille begin het personage Rosa vertolkt.

Het zou best kunnen dat Segal de VRT 1-serie verlaat. Het laatste jaar werden al heel wat nieuwe gezichten geïntroduceerd en moesten de kijkers afscheid nemen van verschillende personages. Voor de fans is het dus nog even nagelbijten. Maandag weten we (hopelijk) meer.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Thuis' - PREVIEW

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers