Ian Thomas en Marthe Schneider spelen in 'FOMO' vervolgreeks

donderdag 1 september 2022
Foto: © Streamz 2022

De Vlaamse horrorfilm 'FOMO' werd afgelopen zomer gelanceerd in de Vlaamse bioscoopzalen en Streamz kondigt nu al het spannende vervolg aan, die net voor Halloween op 29 oktober 2022 gelanceerd zal worden.

In de nieuwe hoofdrollen zien we Ian Thomas ('Familie') en Marthe Schneider ('Glad IJs'). Vanaf vandaag zal er ook elke week een 'FOMO' special 'Behind the Mask' gelanceerd worden op het YouTube kanaal van Streamz. Elke aflevering nemen 2 castleden je mee achter de schermen van het maken van 'FOMO' en onthullen ze ook al wat je kan verwachten van de vervolgreeks. Aflevering 1 van 'Behind the Mask' met Marthe Schneider en Gilles Van Hecke staat nu al online.


In de film zagen we hoe een groep van 10 influencers deelneemt aan een gloednieuw realityprogramma met als hoofdprijs een wereldreis. Het spel lijkt echter niet zo onschuldig als gedacht. Wanneer er plots een gemaskerde moordenaar opduikt, verandert het spel in een overlevingsstrijd en ontpopt er zich een kat-en-muisspel tussen de influencers en de moordenaar. De vervolgreeks gaat verder waar de film stopte. De overlevers denken eindelijk veilig te zijn, maar worden weer in een nachtmerrie gestort wanneer er een nieuwe groep gemaskerde figuren opduikt.


Naast Ian en Marthe zien we nog nieuwe acteurs in de reeks zoals tiktokster Celeste Cortez en Angela Dedvukaj. Het verhaal van de film en reeks komt van Ilse Schooneknaep en Maximiliaan Verheyen en het scenario werd geschreven door Niels Snoek en Leander Hanssen, die ook de regie handen nam.

In 'Fomo' de film zien we Nora Dari ('Aaliyah'), Joffrey Anane ('Ashon'), Nathan Bouts ('Toby'), Oscar Louis Högström ('Lowie'), Sarah-Lynn Clerckx ('Billie'), Leonard Santos ('Mauritz'), Ayana Doucouré ('Luna'), Kes Bakker ('Charles'), Stefan Perceval ('Hugo'), Gilles Van Hecke ('Xander'), Steffi Mercie ('Cleo'), Hariette Sylva ('Robin') en Jamie-Lee Six ('Paulien').

'FOMO' is een productie van Borgerhoff & Lamberigts en Streamz. De serie komt tot stand in samenwerking met Flanders Tax Shelter en zal vanaf 29 oktober 2022 exclusief te zien zijn op Streamz.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers