'Home and Away' krijgt vaste stek bij Vitaya

zondag 23 augustus 2015

Al 25 jaar lang is de Australische reeks 'Home and Away' een vaste waarde op het Vlaamse televisiescherm. Na een korte zomerstop kunnen de vele fans zich binnenkort opnieuw laten meeslepen door de gebeurtenissen in het kuststadje Summer Bay.

Vanaf maandag 24 augustus keert 'Home and Away' terug en krijgt de reeks een vaste stek in primetime bij Vitaya.


'De keuze om 'Home and Away' een vaste plaats in het Vitaya-schema te geven is evident', licht programmadirecteur Ricus Jansegers toe. ''Home and Away' blijft bijzonder populair en de doelgroep van de reeks matcht perfect met die van de zender. 'Home and Away' krijgt bij Vitaya bovendien een belangrijke plaats in primetime.'

Van maandag 24 augustus t.e.m. vrijdag 28 augustus frist Vitaya het geheugen van de fans nog even op met een herhaling van de laatste uitzendweek die bij VTM te zien was. Vanaf maandag 31 augustus volgen nagelnieuwe afleveringen. Ontluikende liefdes en relatieperikelen, romantiek en suspense, vriendschappen en rivaliteit, maar ook zon, zee, strand en stoere hunks… vanaf 24 augustus zomert het elke weekdag bij Vitaya.

Bekijk de gebeurtenissen van komende week in onze soap-rubriek.

DOSSIER: Najaar 2015: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
HomeandAway

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo RTL logo

Milo is een slaaf die droomt van zijn vrijheid en een huwelijk met de mooie Cassia, de dochter van zijn meester. Hij weet echter niet dat hij verkocht zal worden aan een nieuwe eigenaar in Napels. Wanneer de nabijgelegen vulkaan Vesuvius dreigt uit te barsten beseft Milo dat dit misschien wel de laatste keer is dat hij zijn geliefde zal zien en hij doet er dan ook alles aan om haar te redden.

'Pompeii', film uit 2014 met oa. Kit Harington, om 20.30 uur op RTL 7.

Dossiers