Hoe zou het nog zijn met de ex-deelnemers van 'Blind Gekocht'?

woensdag 2 maart 2022
Foto: Play5 - © SBS Belgium 2022

Binnenkort neemt Jani Kazaltzis het roer over van Kobe Ilsen in het vierde seizoen van 'Blind Gekocht'. Maar hoe zou het nog zijn met de koppels uit de voorbije drie seizoenen? Geen betere manier voor Jani om zich in te werken dan te beginnen bij het begin.

In 'Blind Gekocht: Jaren Later' blikt Play5 vanaf dinsdag 15 maart in drie afleveringen terug op de kandidaten van de voorbije seizoenen. In de eerste aflevering, keer je terug naar het allereerste seizoen van 'Blind Gekocht'.


Bart Appeltans: 'Die woning die zij in hun hoofd hadden, dat bestaat hier niet in België.'

Zes koppels gaven in het eerste seizoen al hun spaargeld af aan makelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans, met de hoop dat zij hun woondroom konden waarmaken. De experten vonden voor iedereen een huis, maar is het de droomwoning waar de duo’s zo naar verlangden? Bart en Béa zijn enorm benieuwd hoe het drie jaar later met hen gaat.


Jani blikt ook terug bij Anton en Roxane, een jong koppel uit het Waasland. Zij wisten perfect wat ze wilden: een huis met veel hoekjes en kantjes. Ze gingen op zoek naar hun eigen 'Villa Kakelbont', de woning van Pippi Langkous. Maar bij de eerste kennismaking met het huis dat de experten voor hen gekocht hadden, waren ze niet overtuigd. Kreeg het huis een nieuwe make-over of zijn Anton en Roxane blij met hun eigen 'Villa Kakelbont'?

'Blind Gekocht: Jaren Later', vanaf dinsdag 15 maart op Play5.

DOSSIER: Voorjaar 2022: alle plannen, alle zenders (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Heel Holland Bakt' (Omroep MAX)

Het thema is 'oost west, thuis best'. De bakkers beginnen met een fruitmand van botercrème. Hopelijk schieten de kandidaten niet uit hun slof tijdens de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelslofjes gemaakt worden. Geheel in het thema sluiten we af met een 'bak je droomhuis'-spektakelstuk.

'Heel Holland Bakt', om 20.25 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers